miercuri, 11 noiembrie 2015

Deputat al României, neam de…traistă



Deputat al României, neam de…traistă

Poate se sesizează cineva ce scrie gagiul acesta, deputat, adică plătit de românii pe care individul îi consideră neam de slugă!
Gunoi de pe FB, probabil că gagiul va șterge postarea!

Un neam de sluga se simte cu adevarat stapan atunci cand posteaza in mediul virtual sub protectia anonimatului sau cand clamand democratia iese in strada (in numar semnificativ-mii sau zeci de mii) asumandu-si mandatul a milioane de oameni care au votat.Dreptatea se bazeaza pe un adevar rostit pe jumatate si evident inpersonal sau general Din pacate am ramas in istorie cu tradari de la Burebista la Antonescu,cu invatatul furtului si sperjurului din copilarie,cu zidirea Anei in zid in loc de gasirea solutiei pentru ca zidul sa nu se prabuseasca,cu plansetul pentru ciobanul ucis de cei doi vecini si prieteni,evident tot romani,cu prostia si tupeul ca repere.Acum am inventat democratia originala,mobilizare pe facebook ( la ordin evident ) iesit in stada,anulat alegeri,facut jocul cui trebuie si apoi bocetul slugii ca o duce rau.Am scis cu durere in suflet dar nu trebuie sa-mi dati dreptate.Din pacate imi va da viitorul.Noi suntem stapani.
P.S. În caz că nu ați recunoscut neamul de traistă, vorbim de un hoț dovedit, cu cazier pătat, care a furat banii angajându-și ilegal nevasta! Ceafă groasă!
Timisoaraexpress:
 Deputatul Niculae Mircovici, reprezentant al Uniunii Bulgare din Banat - Romania, a fost condamnat definitiv de Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la şase luni de inchisoare cu suspendare pentru savarşirea infracţiunii de conflict de interese.

NICULAE MIRCOVICI a incalcat regimul juridic privind conflictul de interese in materie administrativa, intrucat, in calitate de deputat, a propus angajarea si a avizat contractul individual de munca in baza caruia sotia sa a fost angajata in perioada 05 ianuarie 2009 - 15 iunie 2010 in funcţia de referent in cadrul Biroului Parlamentar detinut in Circumscriptia electorala nr. 35, Timis.
De asemenea, au rezultat indicii privind posibila incalcare a dispoziţiilor art. 2531 din Codul Penal al Romaniei, intrucat, acesta a avizat contractul individual de munca incheiat de soţia sa cu Camera Deputaţilor, decizie in urma careia soţia acesteia a realizat un venit net in suma totala de 20.387 Lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.