marți, 3 noiembrie 2015

Găinarii din Primăria Târgu-Mureș se laudă că firmele abonate lucrează la sfârșit de săptămână. După ce bandiții PDL nu au muncit 3-4 mandate!



Găinarii din Primăria Târgu-Mureș se laudă că firmele abonate lucrează la sfârșit de săptămână. După ce bandiții PDL nu au muncit 3-4 mandate!

Atenție, DNA Târgu-Mureș la afacerile cu încredințări și licitații din primărie, atenție la lobbyul  porcului lui Florea  pe firmele abonate,  atenție la folosirea banilor publici pe publicitatea pe javrele PDL, prin intermediarul Cătană și notarul cu care se laudă că are presa la mână, atenție la banditul PDL care nu a muncit  3-4 mandate, atenție la bandiții aduși în primărie pe carnet PDL, pe PFA inventat sau pentru interesul scursurii în urmaș la furturi! Atenție, ITM fără jegul pedelist, atenție la drepturile unor angajați ai abonaților la dedicații din banii proștilor târgumureșeni! Atenție, DNA Târgu-Mureș și ANI, nu lăsați borfaș mituit sau hoț ca să candideze și hoții PDL să fure în continuare pe scuza vot etnic pentru trogloditul român care fură doar etnic! Atenție, OLAF, la banii europeni pe abonații banditului PDL!

La Tîrgu Mureş vom avea drumuri reabilitate şi modernizate la standarde occidentale



Duminică 1 noiembrie 2015, în cursul după amiezii şi serii, viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior, însoţit de Lucian Racz, directorul Direcţiei Tehnice din Primăria Tîrgu Mureş, s-au aflat în mijlocul echipelor de muncitori pe strada Mihai Viteazul, respectiv Piaţa Petofi. „Dacă ei (echipele de municitori!) îşi sacrifică o parte din timpul liber la sfârşit de săptămână, de ce n-am putea-o face şi noi ?! Am promis târgumureşenilor că terminăm asfaltarea pe această importantă porţiune din oraş, care este Piaţa Petofi, un tronson de drum foarte aglomerat, de altfel, atât în zilele lucrătoare, cât şi în cele de weekend. Ne cerem scuze faţă de locuitorii acestui oraş pentru inconvenientele pe care probabil că le-am produs, prin obturarea căilor de comunicare, atât în această zonă, cât şi în celelalte din municipiu, dar trebuie să înţelegem că numai în acest fel putem termina la timp şi să obţinem o calitate ireproşabilă a lucrărilor de reabilitare a infrastructurii rutiere. Îi asigur pe toţi locuitorii acestui oraş că, în curând, se vor mândri cu acestei căi de comunicare modernizate şi reabilitate din fonduri europene. Standardul de realizare a lucrărilor executate este unul MAXIM şi ani buni de acum înainte Primăria Tîrgu Mureş le va dori conducătorilor de autovehicule şi pietonilor (pentru că am reabilitat şi trotuarele) drum (uri) bun (e) !!!! oriunde vor circula pe sectoarele de drum modernizate”, a declarat viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior.



Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.