vineri, 13 noiembrie 2015

Inițiativa România cere excluderea borfașilor din politică. Între ei, Borbely, Florea, Kerekes, Gliga!



Inițiativa România cere excluderea borfașilor din politică. Între ei, Borbely, Florea, Kerekes, Gliga!
15 Borbely Laszlo
Suspectat de săvârșirea a două infracţiuni de trafic de influenţă şi infracţiunea de fals în declaraţiile de avere, în formă continuată, fapte comise în perioada când avea calitatea de ministru al Mediului şi Pădurilor. Pe 11.09.2012, Camera Deputaților a respinsa solicitarea DNA de urmărire penală.

Florea Dorin, colecționarul de dosare penale și angajator de lături PDL în primăria cu mită Coral prin retardatul cu PFA la porc de partid.

Urmărit penal de DNA pentru abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit
Karoly Kerekes: Condamnat cu suspendare pentru conflict de interese
Gliga, un an cu suspendare pentru hoție surprinsă de ANI.


Hotnews zicere:
Initiativa Romania, platforma civica nascuta din miscarile de strada dupa tragedia din Colectiv, cere, intr-o scrisoare transmisa liderilor formatiunilor parlamentare, excluderea din partide, dar si demisia imediata din functiile publice ocupate, a "tuturor politicienilor inculpati, trimisi in judecata, condamnati nedefinitiv sau definitiv pentru fapte penale grave, in special de coruptie si conexe". In acest sens, grupul a intocmit o lista ce cuprinde un numar de 128 de nume de politicieni de la varful statului si partidelor care au fost inculpati, solicitand totodata liderilor de partide "angajamentul public ca niciunul dintre aceste nume nu se va mai regasi pe listele partidelor la alegeri".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.