sâmbătă, 11 august 2018

Avem animale printre forțele de ordine, în continuare


Avem animale printre forțele de ordine, în continuare
Se fofilează prin teste psihologice, mimează inteligența și bunătatea, dar, ajunși pe stradă, dovedesc să sunt animale. E vorba de unii din forțele zise de ordine, oameni care constituie, în general, mini-armate  ale unor inși cu carnet de partid. De ce ne mirăm că se comportă ca niște animale, deși rolul lor e altul, de protecție, nu de represiune bolnavă? Nu e nevoie de un experiment Stanford să înțelegi că dacă oferi putere unui ins de un nivel cerebral poate discutabil și îți impui autoritatea acela se va comporta ca un animal, știind că poate și că autoritatea îl va ține în brațe.
P.S. Subiectul nu e doar jandarmul animal și bugetar, avem din specia animal și în poliție poliție, în poliții locale și doamne ferește când vor ajunge pe stradă polițiștii cu un an de școală, opera secretarei inteligente care e spionată, prin priză, de neamurile ei la fel de inteligente. Atenție, forțele care dau animalele le permit animalelor și pensionarea ca la handicapați, la vârste fragede cu pensii la fel de nesimțite!
P.S. 2 Doi prostălăi din jandarmerie ar fi rămas fără arme. Ce au căutat idioții înarmați la un protest legal?! 
P.S. 3. Știrea regretabilă cu jandarmerița bătută și care ar risca paralizia rula simultan la B1, Antena 3 și RomâniaTV. Pentru efect maxim și pentru  indignare proletară a armatei roșii a pensionarilor cu 5 lei în plus de la PSD. Bravo, magicienilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.