sâmbătă, 4 august 2018

Să ne…râdem cu noua ASA/FCM/clubul etnicilor români
Nu a fost să fie Minerul și Forex, în campania electorală a românașului, a fost inventat în campanie FCM, pe locul cumpărat de la ASA Sânnicolau Mare. În culorile PDL, ca să se știe ce culoare are gașca românească la Mureș. Pentru că maghiarimea nu punea botul s-a botezat ASA și s-a vopsit în culorile amatorilor de nostalgii cu Boloni. Apoi a apărut DNA, pentru că vreun retardat avea datorii la stat și punea mâna pe bani, considerați ilegali. Apoi a apărut trimiterea în judecată a celor care au păgubit bugetul cu cadoul etnic românesc de 1,7 milioane de euro. Între timp au încercat să cumpere echipa din Bistrița, mai precis locul. Acum, tot pentru gașca etnică românească și două gășcari maghiari se inventează clubul municipal. Adică tot ca pomană pentru șoferași și neamurile inteligente pe măsură, imagine electorală pentru inculpații români, plus că pe alte secții servești, de exemplu, Gombosul care a votat mizeria ASA, dar care se va destrăbăla pe secția de picioare în gură cu banii publici. Banii voștri, salariile lor, imagine pe retardați, gunoi etnic de promovat în campania electorală pur etnică de Târgu-Mureș, ceva de halit pentru 2-3 maghiari verificați de inșii cu alergie la maghiari și la limba română, câtă vreme nu sunt angajați pe rude în primărie sau complici la mizeriile cu dedicație și câtă vreme voturile pentru tot felul de prostălăi costă statui, festivaluri, publicitate, promovare, licee maghiare și cu conducer.i maghiare
P.S. Când va cumpăra vreun retardat un loc în divizie superioară? Banii publici nu se pot cheltui/face cadou/spăla ușor în județeană!
Gsp zicere:

Târgu Mureș o ia de la capăt în fotbal. Consiliul Local a demarat proiectul unei echipe constituite după modelul celor din Galați, Constanța, Ploiești sau Cluj și va porni din Liga a 4-a. Nume importante au răspuns afirmativ inițativei.


Victor Astafei, 31 de ani, mai avea contract cu HNK Gorica un an, dar a renunțat la înțelegerea cu croații pentru a se întoarce acasă la Târgu Mureș, unde a fost demarat un nou proiect fotbalistic. Asta cu toate că atacantul a câștigat liga a doua croată, promovând direct. Mai mult, Astafei a fost golgeterul echipei, cu 6 goluri și 6 assist-uri în 14 meciuri.

După eșecul ASA, Consiliul local a demarat alt proiect din liga a patra. Noua echipă se numeste CSM Târgu Mureș. Obiectivul este ca echipa să promoveze în fiecare an și să ajungă în primul eșalon fotbalistic, iar prima lovitură este întoarcerea lui Astafei.

Născut la Târgu Mureș, acesta a lăsat în urmă contractul său din Croația pentru a se alătura noului proiect: "Rolul meu nu va fi de simplu jucător. Am să evoluez în liga a patra, dar am să fiu și șeful departamentului de scouting. Este ceva ce eu am ales. Sper să prind și Liga 1 cu această nouă echipă pentru că am în jur de 190 de meciuri în Liga 1 și mi-ar plăcea să ating borna 200 aici, la Târgu Mureș. După ce fac asta ma pot retrage liniștit", a dezvăluit Astafei pentru GSP.ro.
"Uite că am revenit!"

Fostul jucător al celor de la ASA Tg. Mureș povestește cum a ajuns să accepte colaborarea cu autoritățile locale în noul proiect: "Decizia mea de a accepta oferta celor de la Târgu Mureș este motivată în mare parte de dorința mea de a mă întoarce acasă. Chiar dacă aș fi preferat ca echipa să fie în Liga 1, mă bucur că pot să ajut orașul să revină din nou pe prima scenă fotbalistică.

Am avut un retur foarte bun în Croația, am obținut promovarea în prima ligă cu HNK Gorica, dar am vrut să vin acasă și să mă alătur noului proiect. Încă din primele zi de vacanță multă lume din oraș m-a oprit pe stradă să mă întrebe dacă mă întorc acasă. Uite că am revenit! Cu ocazia asta le transmit că îi așteptăm la meciuri, să ne bucurăm împreună pentru fiecare reușită și desigur, pentru promovare", a mai spus Astafei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.