joi, 2 august 2018

Tudorele, scapă toți hoții români, ca să nu te încurci, la centenarul ultimilor veniți în România și la cei 152 de ani ai altora!


Tudorele, scapă toți hoții români, ca să nu te încurci, la centenarul ultimilor veniți în România și la  cei 152 de ani ai altora!
Ca să nu greșească și să lase vreo lepră de român și PSD prin pușcărie sau cu dosare în judecată, nu-i mai simplu pentru Tudorel prietenul condamnaților cu carnet PSD să scoată toți hoții români cu carnet de partid din pușcărie și să ajute toți borfașii români care au fost judecați sau sunt judecați pentru că au furat românește? Și vom sărbători vreo 160 de ani de România cu toți hoții și escrocii români liberi și fericiți. Mai puțin în Transilvania, Banat și alte cele care nu mai sunt teritorii ale României, unde vom sărbători cei 100 de ani în care a ajuns și  românul să fure din țara numită România! La sărbătoare ce e mai frumos ca hoții români și toți bandiții români judecați sau deja condamnați să fie liberi și nepătați?!
Hotnews zicere:
Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat miercuri seară, într-o emisiune la Antena 3, că va propune curând adoptarea unei ordonanțe de urgență care să dea „posibilitatea oricărui condamnat care are sentimentul, convingerea că a fost condamnat pe nedrept”, în baza protocoalelor semnate cu SRI sau a unor interceptări făcute de SRI, să solicite unui judecător revizuirea sentinței.

„Voi propune doamnei prim-ministru şi Guvernului adoptarea unei ordonanţe de urgenţă, care să modifice revizuirea instituţiei de reformare a unei hotărâri definitive (...) Adică, să îi dea celui care are sentimentul că-i condamnat pe nedrept, pe protocoale, pe interceptări nelegale, să-i dăm posibilitatea să se convingă dacă condamnarea lui este dreaptă sau nedreaptă. Cum? El să solicite revizuirea hotărârii, să avem un filtru de admisibilitate, un judecător să deschidă dosarul, să verifice dacă X a fost condamnat pe bază de interceptări sau protocoale, să facă o procedură de admisibilitate şi, dacă nu este vorba de protocol sau de interceptare nelegală, îi respinge şi rămâne hotărârea cum a fost. Dacă este vorba de protocoale sau interceptări nelegale, să devină admisibilă cererea de revizuire şi să o pună pe circuit pe procedura de reformare. Noi căutăm o pârghie de reformare a unor posibile hotărâri netemeinice pronunţate pe interceptări, pe protocoale, este nedrept să execute pedeapsa”, a spus Tudorel Toader la Antena 3.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.