joi, 30 august 2018

Scumpa limbă a lui Hrușcă: 12.500 de euro într-o oră și nici măcar nu trebuie să colinde la gașca din primăria Târgu-Mureș


Scumpa limbă a lui Hrușcă: 12.500 de euro într-o oră și nici măcar nu trebuie să colinde la gașca din primăria Târgu-Mureș

Adevăratele afaceri cu bani publici rămân Iglesiasurile și zilele târgumureșene, Holografele, octogenarii italieni și alte cele. Plus banii care se întorc de la cei deja cu afaceri sau dosare, prin primărie la primărie, pe motiv de...sponsorizare. DNA, ceva interes?! O oră de chitară sau echivalentul a peste 250 de burse de elevi care iubesc limba română și nu fac tam-tam cu asta și nici nu au abonament la românașii cu sau fără dosare penale și cu interdicții pentru escrocherii PFA!
MSnews zicere:

CONCERT. Vineri, 31 august 2018, de la ora 19, municipalitatea Tîrgu Mureș organizează un concert al maramureșeanului Ștefan Hrușcă, cu ocazia Zilei Limbii Române. Evenimentul are loc la Cetate, iar concertul artistului va dura, conform contractului semnat de firma care-l impresariază pe Hrușcă (Ler Inc Company din Timișoara, administrată de Cristian Talvan) cu Primăria Tîrgu Mureș, cel puțin o oră.



Conform documentului citat, prestația lui Ștefan Hurșcă și a echipei sale va fi plătită cu 58.000 de lei (echivalentul a aproximativ 12.500 de euro). De asemenea, organizatorii (Primăria Tîrgu Mureș) va asigura cazarea și masa artiștilor pe perioada prezenței lor în oraș.



Andrada VLAS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.