marți, 28 august 2018

Gașca de români și maghiari din Primăria Târgu-Mureș și CL se pregătește de excursie religioasă, în Coreea de Sud, la sectantul bine-cunoscut! Excursioniști bugetari, liberale și pensionari?!


Gașca de români și maghiari din Primăria Târgu-Mureș și CL se pregătește de excursie religioasă, în Coreea de Sud, la sectantul bine-cunoscut! Excursioniști bugetari, liberale și pensionari?!

5. Proiect de hotărâre  privind finanţarea din bugetul local a indemnizaţiei în valută pentru o delegaţie din partea Municipiului și a Consiliului Local Tîrgu Mureş în vederea deplasării la Seoul/Coreea de Sud, în perioada 14 - 20  septembrie 2018.

La ce merg ăștia? Excursie…religioasă!
Zidezi zicere:
Primarul municipiului Târgu-Mureş, dr. Dorin Florea, şi Lee Man-Hee, preşedintele organizaţiei Heavenly Culture, World Peace, Restoration of Light – HWPL din Coreea de Sud, considerată una din cele mai mari şi importante organizaţii non profit, cu peste 300 de filiale în lume, au semnat un Memorandum de înţelegere la Bucureşti.
POL zicere:


PNL UDMR PSD susțin financiar sectanții conduși de Man Hee Lee

De un an de zile POL se opune ca primăria prin reprezentanții PNL UDMR PSD să cheltuie bani pentru susținerea lui Man Hee Lee, autointitulat „păstorul promis”, cel care spune că în Biblie scrie cine este el și că el a fost creat conform Bibliei. Incă din vara anului trecut Pápai Lászlo a avertizat că a căutat pe google informații despre organizația de pace a lui Man Hee Lee și nu i s-a părut de încredere.  În ultima ședință de consiliu local, consilierul POL Radu Bălaș a spus clar că Man Hee Lee este un controversat lider sectant. Cu toate acestea, PNL PSD UDMR, prin reprezentantul său cel mai senior, domnul Makkai Grigore, a afirmat că doar „un deplasat” spune că Man Hee Lee e sectant. Noi am găsit suficiente surse care demonstrează cele spuse de noi.

Astazi a avut loc sedinta ordinara a Consiliului Local Municipal Tirgu Mures. Unul dintre proiectele votate a fost cel referitor la finanţarea din bugetul local a indemnizaţiei în valută
pentru o delegaţie din partea Municipiului și a Consiliului Local Tîrgu Mureş în vederea deplasării la Seoul/Coreea de Sud, in valoare de 5.152 USD.

Nici nu are rost sa mai insistam referitor la aceasta noua ineptie votata, ne rezumam in a va reda un comentariu postat, in timpul votului, de catre un contribuabil targumuresean: „Cine mai vrea sejururi gratis prin lume, să candideze pentru un mandat in CL Tirgu Mures, că doar fraierii de cetățeni plătesc.”

In continuare, va redam integral proiectul votat, sa putem rade impreuna de ei, din pacate pe banii nostri:

Expunere de motive privind finanţarea din bugetul local a indemnizaţiei în valută pentru o delegaţie din partea Municipiului și a Consiliului Local Tîrgu Mureş în vederea deplasării la Seoul/Coreea de Sud, în perioada 15 – 21  septembrie 2017

Man-Hee Lee, preşedintele Organizaţiei pentru Pace din Coreea de Sud a adresat primarului Municipiului Tîrgu Mureș invitația de a participa la cel mai mare Summit de Pace a Alianței Mondiale a Religiilor (Coreea de Sud). Summit-ul pentru Implementarea Declarației de Pace și Încetare a Războiului va avea loc în perioada 17- 19 septembrie 2017 la Seoul și adună lideri și experți din întreaga lume, de la nivel ministerial și de guvern, până la autorități locale și reprezentanți ai societăților civile, factori importanţi care ar trebui să pună în aplicare toate deciziile luate la summit. Prezența Municipiului Tîrgu Mureș este importantă, din simplul motiv că nu putem rupe orașul nostru de evenimentele derulate la nivel internațional. Tîrgu Mureşul este unul din puţinele oraşe din ţară care pune în practică ecumenismul la nivel de practică şi nu doar teorie. Oraşul este prins la confluenţa marilor culte religioase, la care se adaugă şi cele neoprotestante. Creştinismul, islamismul, mozaismul, sistemele filosofice orientale care au prins sute de adepți la noi în oraş, cultele neoprotestante toate ne obligă la o poziţie corectă faţă de fiecare în societatea în care trăim. Experiența acestui summit poate să ne aducă mai aproape în înțelegerea fenomenelor ce se derulează în prezent. Implicarea noastră în găsirea unor soluţii este vitală, pentru a fi siguri că vom putea aşeza şi pe viitor o piatră de temelie  în ceea ce priveşte buna înţelegere în această oază de multiculturalitate care este oraşul Tîrgu Mureş. Cu acest prilej reprezentanții Municipiului Tîrgu Mureș se vor întâlni și cu reprezentanții Primăriei din Seoul pentru a discuta despre colaborări pe plan cultural și stabilirea de relații de înfrățire.

Delegația va fi compusă din 4 persoane, doi reprezentanți din partea Municipiului și doi reprezentanți din partea Consiliului Local Tîrgu Mureş. Reprezentanții Consiliului Local vor fi nominalizați în cadrul ședinței ordinare de consiliu. Menționăm că toate cheltuielile legate de masă și cazare vor fi suportate de organizatorii evenimentului.

Drepturile şi obligaţiile personalului trimis în străinătate pentru îndeplinirea unor misiuni cu caracter temporar sunt reglementate de H.G. 518/1995, modificată și completată.

Categoriile de diurne sunt stabilite în anexa la hotărâre, natura deplasării în cazul de faţă înscriindu-se la categoria I de deplasare, cu un coeficient de 50% în cazul deplasării în Coreea de Sud, diurna fiind de 19 USD/zi/persoană.

Rezumând, rezultă următorul necesar de mijloace băneşti:

– diurnă: 7 zile/ 4 persoane/ Coreea de Sud – 7 x 4 x 19 USD = 532 USD;

– transport – 4620 USD (bilete de avion și transfer aeroport);

– asigurare medicală – 360 RON

În total este necesară suma de: 5.152 USD și 360 RON.

Având în vedere cele mai sus relatate, supunem spre analiza şi aprobarea dumneavoastră proiectul de hotărâre privind suportarea de la bugetul local a sumei necesare pentru delegaţia din partea Municipiului și a Consiliului Local Tîrgu Mureş, cu ocazia deplasării la Seoul/Coreea de Sud.

Sursa:tirgumures.ro

Conferinţa de  Pace „Only Peace România" s-a desfăşurat în data de 11 aprilie, la Centrul Cultural Mihai Eminescu din Tîrgu Mureş.  Pentru prima dată în România, a fost organizată la Tîrgu Mureş de către IWPG - Grupul Internaţional de Pace al Femeilor în parteneriat cu Primăria Tîrgu Mureş.

Conferinţa de pace a avut drept scop prezentarea atrocităţilor şi consecinţelor conflictelor şi războaielor care au loc în lume, impactul asupra femeilor şi copiilor, asupra societăţii în general şi necesitatea adoptării de către comunitatea globală a Declaraţiei de Pace şi Încetare a Războiului  - DPCW.

Au participat coordonatoarea Grupului Internaţional de Pace al Femeilor - IWPG, Jenny Cha, Elena Micheu, director executiv al Institutului Est European de Sănătate a Reproducerii, Afrodita Roman, preşedinta Asociaţiei Femeia Mileniului III,  Kovacs Irma, preşedinta Uniunii Generale a Pensionarilor din România, filiala Mureş, Floarea Perţe, preşedinta Ligii Pensionarilor din Mureş, Mara Togănel, preşedinta Organizaţiei Femeilor Liberale Mureş şi Nicoleta Cucuiet, vicepreşedinta Organizaţiei Femeilor Liberale Tîrgu Mureş.  Au fost prezenţi peste 70 de tîrgumureşeni care au semnat  pentru susţinerea Declaraţiei de Pace şi Încetarea a Războiului, document care va fi înaintat la ONU pentru dezbatere şi adoptare.

La Conferinţa de Pace au susţinut discursuri despre cazurile victimelor de război, femei şi copii şi impactul asupra vieţii lor, dar şi despre susţinerea Declaraţiei de Pace şi Încetarea a Războiului şi despre importanţa adoptării ei de către toate ţările, coordonatoarea Grupului Internaţional de Pace IWPG Jenny Cha, jurnalista Codruţa Pop, Serviciul Relaţii Publice Interne şi Internaţionale din cadrul Primăriei Tîrgu Mureş despre securitatea comunităţii globale şi necesitatea menţinerii păcii „ Discriminarea etnică, inegalitatea religioasă, lipsa educaţiei, prezenţa prejudecăţilor, absenţa libertăţii presei şi lipsa de educare a maselor în spiritul păcii sunt toate la un loc motive de conflict.

De aceea, ţările participante la Summit-ul de Pace al Alianţei Mondiale a Religiilor organizat  anul trecut, în Coreea de Sud de  Heavenly , Culture World Peace Restoration of Light HWPL în parteneriat cu Grupul Internaţional de Pace al Femeilor - IWPG  au drept misiune implementarea Declaraţiei de Pace şi Încetare a Războiului, încheierea de parteneriate de pace, parteneriate culturale între ţările de pe întreg mapamondul."  Elena Micheu, directoarea Institutului Est European de Sănătate a Reproducerii a susţinut în discursul său cu privire la rolul femeilor în menţinerea păcii, următoarele: „ Un viitor mai bun al planetei începe cu pacea noastră interioară, sădită în minţile şi spiritul copiilor noştri".

IWPG este o organizaţie non profit, care are  drept obiectiv protejarea copiilor de războaie,  astfel încât generaţiile viitoare să moştenească o lume a păcii şi a concordiei.  Sediul organizaţiei se află în Coreea şi are mai multe filiale în toată lumea. Grupul Internaţional de Pace al Femeilor IWPG transcende frontiere, religii, ideologii şi rase şi militează pentru încetarea războaielor şi menţinerea păcii. Toate aceste acţiuni izvorăsc din inima mamei care dăruieşte iubire fără să ceară nimic în schimb.

Grupul Internaţional de Pace al Femeilor  - IWPG


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.