miercuri, 1 august 2018

Un exemplu pentru șmecherașii români de partid din Târgu-Mureș: nu mese calde pentru decontare fără număr, excursii în Grecia!


Un exemplu pentru șmecherașii  români de partid din Târgu-Mureș: nu mese calde pentru decontare fără număr, excursii în Grecia!
Orice pomană din banii publici e cadou la borfași etnici cu transporturi,  carteluri, la morți vii cu restaurante, la păcălici cu hoteluri și restaurante ale primăriei, astfel că orice pomană e super-motiv de cheltuit banii publici pe gașca etnică, de partid sau sectantă. Nu mese calde pentru pensionari de două ori pe săptămână, ci excursii. Și poză cu maimuța!
Centrul pentru Seniori al Municipiului București

Tabără tematică cultural-educativă  ediția I în Grecia
AUGUST-OCTOMBRIE 2018

Primăria Capitalei, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului București organizează în perioada august-octombrie 2018, o tabără tematică gratuită pentru seniorii bucureșteni în Grecia, localitatea Paralia-Katerini.

Tabăra tematică cultural–educativă se va desfășura pe parcursul a 8 zile (7 nopți), pentru 1000 de beneficiari. Beneficiarii sunt reprezentați de seniorii bucureșteni (persoane care au împlinit vârsta de 50 de ani cu domiciliul sau resedința în Municipiul București).

Participarea la tabăra cultural-educativă este gratuită, costurile fiind suportate de către Primăria Municipiului București prin Centrul pentru Seniori al Municipiului București (CSMB) și include:

    transport dus-întors cu autocarul București (Arena Națională) – Grecia (Hotel localitatea Paralia-Katerini) și retur;
    cazare în cameră cu 2 paturi, pentru 7 nopți;
    masă (mic dejun-prânz-cină) pentru 7 zile;
    excursie turistică pentru vizitarea Muntelui Olimp cu ghid turistic;
    excursie turistică pentru vizitarea obiectivelor turistice din Metora cu ghid turistic;
    petrecere culturală tematică “Seară Grecească”;
    petrecere culturală tematică “Seară Românească”;
    activități recreative (jocuri de societate – șah, table etc.).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.