marți, 21 august 2018

Dragnea e copt pentru balamuc?!

Dragnea e copt pentru balamuc?!
Dacă omul nu e copt pentru balamuc poate aduce și dovezi pentru chestiile spuse de un condamnat definitiv la o televiziune de propagandă dementă a partidului conservator, momentan în slujba găștii PSD?!  Enunțurile suave spuse de condamnat se dovedesc, deocamdată, minciuni crase care țin doar la pensionarii momiți cu 10 lei și învățați cum străinii fură România devalizată în realitate de mafioții PSD, PNL, PDL, ALDE și alții care au fost la guvernare. Flaușatule, inventezi și ceva dovezi sau rămâi la miturile obișnuite la secretare, țărani, crâșmari, cu străinii care sug România și vor răul condamnaților mândri că sunt condamnați români cu consiliere asigurată de evrei/israelieni?!

Stiripesurse.ro:
Liviu Dragnea a dezvăluit, marți seara, la Antena 3, că a fost ținta unei tentative de asasinat! Totul s-a petrecut în aprilie 2017, iar criminalii ar fi fost 4 străini.

”Am avut amenințări cu moarte. În aprilie a fost o tentativă de a mă ucide. Au venit 4 străini în România, au fost cazați la Athenee Palace, 3 săptămâni și am scăpat. Au ajuns în preajma mea. Suntem într-un stat mafiot. Știu cine îi plătise, un om foarte important în lume. Nu știu ce s-a întâmplat cu cazul.”, a declarat Liviu Dragnea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.