marți, 14 august 2018

Statul român vă fură anual peste 1500 de lei și zice că furtul e cadoul numit… tichete de vacanță! DNA, ceva deranj la mega-furtul hoților din PSD?!


Statul român vă fură anual peste 1500 de lei și zice că furtul e cadoul numit… tichete de vacanță! DNA, ceva deranj la mega-furtul hoților din PSD?!
Bucuria proștilor, pentru că în realitate vorbim de o escrocherie colosală pentru milioane de bugetari, luându-se angajaților 41,5 la sută din valoarea normei de hrană. Ce fac hoții PSD cu banii? Îi folosesc pentru a vă da…cadou tichete de vacanță! OI mizerie de manipulare, ca la Radio Erevan, bugetarii nu au primit vreun leu cadou pe motiv de tichete de vacanță, ci le-au plătit chiar peste valoarea anunțată de hoți!
Un mic calcul, atenție, DNA:
316 LEI norma lunară de hrană, cu 41, 5 la sută rețineri (deși hoții scriu în lege că se poate și 45!). 41,5 la sută dă 131,14 lei furați de hoții din statul PSD. Înmulțiți asta cu 12 luni și obțineți 1573,68 de lei reținuți. La asta se adaugă și un impozit de 10 la sută pe tichetele de 1450 lei, astfel că vi se iau peste 1700 de lei pentru un gunoi de tichet cadou care valorează 1450 lei! Escrocheria maximă de la hoții din psd  sau ce?!
P.S. Bomboana de pe coliva hoților PSD, norma de hrană e echivalentul a  două salarii. Deși sunt calculate în funcție de salarii, sumele sunt impozitate de hoții PSD cu 41,5 la sută, cât nu e impozitul nici pe câștigul de la loto! Se aude, sindicate și DNA?!
P.S. 2 După ce au dat mitele promise electoral medicilor și asistenților hoții PSD cred că restul angajaților din sănătate și din celelalte ramuri vor accepta să fie furați?!
 https://legestart.ro/ce-valoare-va-avea-indemnizatia-de-hrana-din-2018-acordata-cu-intarziere-locul-tichetelor-de-masa/

Potrivit art. 18, alin. (1) din lege, începând cu 1 decembrie 2018, ordonatorii de credite acordă obligatoriu, lunar, indemnizații de hrană la nivelul anual a două salarii de bază minime brute pe țară garantate în plată, cu excepția personalului MApN, MAI, Ministerului Justiției – Administrația Națională a Penitenciarelor, SRI, SIE, SPPSTS, precum și a personalului poliției locale care, potrivit legii, beneficiază de drepturi de hrană în temeiul OG nr. 26/1994.
Indemnizațiile de hrană prevăzute se acordă proporțional cu timpul efectiv lucrat în luna anterioară.
Indemnizația de hrană nu se acordă persoanelor care ocupă funcții de demnitate publică, alese și numite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.