marți, 21 august 2018

Inculpații din dosarul ASA se ajută între ei!


Inculpații din dosarul ASA se ajută între ei!
Din seria Lăurean, pușcăriașul Țerbea sau condamnatul Sala, fără număr, că ești de-al casei…de bani, chiar și după ce unii dau ortul popii. Băieții din doarele ASA se…recunosc și insolventul primește bani publici de la gagiul lui care a inventat ce zice DNA că e ilegal, să dai bani publici unui subordonat/gășcar român, care nu-și plătește datoriile la stat. DNA, ceva deranj și la calitatea lucrărilor făcute acolo de alți ai casei după ce niște catastrofe au lăsat zeci de ani Piața teatrului nereparată pe motiv de lipsă de firme românești și… verificate? Etnicitate la Târgu-Mureș, mai bine verificați firmele maghiare care sunt acceptate de români și căutați și ședințele de CL premergătoare sau următoare licitațiilor/încredințărilor directe. Ca să nu avem surprize cu de ce vot pentru românași, pentru statui, publicități, sonorizări, iluminări, Peninsule cu câte 200.000 de euro cadou în bugete locale, festivaluri maghiare și de tradiții… secuiești,  trupe maghiare sau ungurești prin aceleași impresari, cu bani pentru bilingvi, pentru rude din primărie, pentru… atârnători etnici și pe PFA-uri dubioase și așa mai departe! Foarte bune articolele din MS news!

Ms news zicere:


CONTRACT. Energoplus, sereleul controlat de Ioan Nucu Man (48 de ani), un apropiat al primarului Dorin Florea și fost președinte al ASA Tîrgu Mureș și specializat pe lucrări finanțate din bugete publice, va executa reparații în Piața Teatrului din Tîrgu Mureș contra sumei de peste 41.000 de euro (193.904,52 lei + TVA). Conform contractului semnat de primarul Dorin Florea și reprezentantul firmei Energoplus, termenul de execuție este de patru luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.



Achiziția  a fost făcută prin noul aistem eectronic de achizitii publice – SICAP (Sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfășurare al achizițiilor publice). Firma Energoplus SRL din Tîrgu Mureș a intrat în insolvenţă pe 29 septembrie 2017 (suma de plătit – masa credală acceptată – fiind de aproape 10 milioane de lei, fiind formată din datorii salariale și alte tipuri de creanțe).



Proprietarul firmei Energoplus a fost trimis în judecată de DNA, în 16 decembrie 2015, împreună cu un “lot lărgit” din Primărie (printre care: primarul Dorin Florea, fostul viceprimar Claudiu Maior și alți cinci funcționari), în cazul FC ASA 2013, pentru complicitate la abuz în serviciu, deturnare de fonduri în formă continuată și spălare de bani.



Piaţa Teatrului (suprafaţă de 18.104 metri pătrați) a fost complet reabilitată în anul 2011 cu suma de aproape 12 milioane de lei, finanțarea fiind făcută exclusiv din bugetul local. În 2014 s-au mai alocat, tot din bugetul orașului, 186.000 de lei.



Cătălin VISCHI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.