luni, 16 martie 2020

400 de mii de euro de sparți prin Primăria inculpaților români din Târgu-Mureș pentru parcurile antivirus, DNA, Curtea de conturi și Ministerul Sănătății, ceva deranj la pomana etnică?!


400 de mii de euro de sparți prin Primăria inculpaților români din Târgu-Mureș pentru parcurile antivirus. DNA, Curtea de conturi și Ministerul Sănătății, ceva deranj la pomana etnică?!
Să ghicim, cumpărăm de la vreun român vesel, al casei sau al partidului, în timp ce Spitalul județean vrea bani de la populație, de ordinul sutelor de mii.
Municipiul Târgu Mureș informează târgumureșenii asupra măsurilor de dezinfecție și igienizare a domeniului public, acțiuni ce vor fi implementate începând de luni, 16 martie 2020, ca urmare a alocării de buget de către consilierii din CL Târgu Mureș.

Lucrările de dezinfecție și igienizare vor fi demarate prin intermediul Administrației Domeniului Public Târgu Mureș, iar substanțele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătății.

Se va acționa și în parcurile situate pe B-dul Pandurilor (Parcul albastru și cel din Bucla Mică), str. Moldovei (Izvor), Diamant, str. Înfrățirii, pe B-dul 1848 (în fața la Ansamblul Mureșul), str. Gheorghe Doja (parc record), str. Rozmarinului, Republicii, Spital – Parcul Îndrăgostiților, Aleea Carpați, str. C.R.Vivu, în spatele Casei de Cultură Mihai Eminescu, cartierul Unirii – parcul de pe strada Voinicenilor, str. Decebal.

Sursa: tirgumures.ro
Foto Radu Bălaș fb

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.