miercuri, 4 martie 2020

Florea inventează pericolul garajelor. Un fel de vis urât al sereistului Bretfelean, cel cu vandalii închipuiți! Cum e cu locurile de parcare oferite de șefi de asociație de proprietari?!


Florea inventează pericolul garajelor. Un fel de vis urât al sereistului Bretfelean, cel cu vandalii închipuiți! dna. Cum c cu locurile de parcare oferite de șefi de asociație de proprietari?!
Exact la fel, posibil la ideea altui sereist recalificat, se inventează un pericol, Florea vă apără și va trimite consilierul, adică candidatul Maior, ca să justifice propaganda nesimțită pentru colegul de dosare penale și întreținut pe PFA de partid. Ați înțeles, nu vă atacă nici tătarii, nici ozeniștii, nu vi se usucă bananierii, sunt zvonuri false, mă, animalelor! Propagandă nesimțită cu duhoare de alt sereist?! UDMR e de vină la garaje, nu?!
P.S. DNA, loc de parcare de un loc adică 4 pari pe gunoiul de pișcot și cu copertină, 800 de euro din banii prostimii care plătește impozite folosite pe criteriul etnic, de partid sau sectă jegoasă. Cum sună rahatul de parcare Senin care e promovat de inculpați?! Cum sună pentru escrocii români tras linii de către român nenorocit, cu pretenția loc de parcare? Sau plata pentru escrocii care vă iau bani pentru parcat pe marginea drumului? Dar furtul de bunuri, pe motiv de ridicare mașini, cu tembeli în uniforme care vroiau să fure și noaptea mașinile?!
De mult vă spun că lucrurile au luat-o razna și de mult tot repet că dorința unora de a ajunge în funcții publice depășește orice închipuire. Apariția în ultima perioadă a unor comunicate care anunță că se vor desființa garaje legale și autorizate, precum și parcări din oraș, constituie o afirmație iresponsabilă, pornită din tenebrele minții unora care cred că se pot juca cu orice.

Stimați posesori de garaje și parcări, tot ceea ce s-a făcut a fost legal, conform unor hotărâri de consiliu. Fac această declarație pentru a sta calmi și a nu crea panică! Voi însărcina o echipă din primărie condusă de consilierul meu, care să poarte dialog cu dvs. în cartiere, cu toți care sunteți posesori de garaje și administratorii de bloc, tocmai pentru a preîntâmpina și a anihila aceste imbecilități spuse cu asemenea ușurință.  Că unii nu au minte prea multă știam, dar parcă acum le-a dispărut cu totul!



Manipulare sereistului Bretfelean, recunoscută de Florea. Bretfelean știe ce vorbește, e ofițer SRI!Afacerea 3000 de autocolante, ghiciți când cumpărate și pe ce firmă de rahat cu legătură la ASA.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.