miercuri, 18 martie 2020

Pomană etnică a inculpaților din Primăria Târgu-Mureș merge la...Coral


Pomană etnică a inculpaților din Primăria Târgu-Mureș merge la...Coral
DNA, cum e cu percheziția la cucoana aia din primărie?! EVZ, cum e cu mita de care scriai? Cu celeritate, dar nu și la procesele găștii etnice, în dosare de corupție și nici la atârnători de partid și pe PFA sau prinși de ANI.
Dan Mașca fb dixit:
”Conform art.51 al Decretului Nr. 195/2020 din 16 martie 2020 privind instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României alin. (1)„ Autorităţile şi instituţiile publice stabilesc măsurile care se impun pentru asigurarea desfăşurării optime a activităţii, cu respectarea regulilor de disciplină sanitară stabilite de autorităţile cu atribuţii în domeniu, inclusiv prin hotărârile Comitetului Naţional privind Situaţiile Speciale de Urgenţă, urmărind cu prioritate asigurarea prevenţiei şi reducerea riscului de îmbolnăvire.”
Ca atare, pe cale de urgenţă, cu precădere, pe fondul forţei majore, evenimentul acestei pandemii fiind unul imprevizibil şi invincibil, ale cărui efecte încep să se resimtă şi pe plan local,
Având în vedere adresa S.C. CORAL IMPEX SRL înregistrată cu nr. 17320/1850/13.03.2020, Propunem, prin proiectul de hotărâre ataşat modificarea şi completarea Anexei 4 –SECŢIUNEA DEZINFECŢIE al contractului mai sus menţionat cuprins în Anexa nr.. 1 care va face parte integrantă a proiectului de hotărâre şi anume:
se introduce pct. 9.1- Dezinfecţie clădiri ale instituţiilor publice -tarif 0,139 lei/mp
se introduce pct. 13.1- Dezinfecţie unităţi de învăţământ şi sanitare aflate în subordinea autorităţilor administraţiei publice locale- tarif 0,139 lei/mp
se introduce pct. 14.1.- Dezinfecţie autobuze- tarif 0,5903 lei mp
se introduce pct. 14.2.- Dezinfecţie spaţii deschise ( domeniu public, mobilier urban, etc.), tarif 0,1033 lei/mp.
Având în vedere cele precizate, supunem spre aprobarea cu celeritate a Consiliului Local al Municipiului Târgu Mureş proiectul de hotărâre alăturat. ”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.