marți, 3 martie 2020

Ca să înțelegeți ce oraș bolnav etnic avem...


Ca să înțelegeți ce oraș bolnav etnic avem...
...și de ce unele instituții ezită să se ia de pungașii români, de mafiile etnic majoritare, de abonații români, de toate mizeriile în numele unui românism bolnav. Vorbim de un oraș în care rahatul etnic e mereu plutitor, în care s-au angajat gășcari și subordonați de partid pe PFA,  s-au angajat sereiștii gradelor prea multe, s-au inventat chirii ale primăriilor pe gașca de partid și s-au angajat rudele celor de la PNA sau s-au dat cadouri cu speranța de protecției polițiștilor cu școală și celor fără școală, peste 150.000 de le pomană pentru a spera la slugi în uniforme. Bașca pomeni pe sectă, pe troglodiții de partid ai lor, pe firme înființate special sau muritoare de foame fără pomenile jegoase și pe etnie.
Adrian Nemeth Gherman, candidat la primăria inculpaților români din Târgu-Mureș
O reducere de cca. 35% a cheltuielilor cu salariile, asigură în termeni reali o economie de cca. 40 mil. lei pentru investiții/an.

Doar ca termen de comparatie, va supun atenției cele mai recente cifre legate de numărul angajaților din primărie:

-avem 873 de angajați, (funcționari publici și personal contractual) față de Oradea care are 535 de angajați(funcționari publici și personal contractual).

Deci noi suntem un oras cu aprox. 30% mai mic dar cu cca. 40% mai mulți angajați ai primăriei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.