marți, 10 martie 2020

Interese mizerabile pentru televiziuni de Târgu-Mureș, nici o surpriză!


Interese mizerabile pentru televiziuni de Târgu-Mureș, nici o surpriză!
Televiziunile au fost la Târgu-Mureș vehicul electoral pentru cei doi inculpați români din primărie, unii cu mită în familion, cum spune DNA, care a dat comunicatul cu cercetarea lui Florea pentru mita de la Musgociu pentru fiu-su, altul cu infracțiuni constatate de ANI, care i-a dat mai multe interdicții inginerului cu diploma la aproape 40 de ani. Că s-au numit Știi Tv, că a fost Antena 1, televiziunile pupi au avut ca misiune imaginea inculpaților pe banii publici, care a fost albită și banii au fost strecurați de intermediarul român Zereș, Cătană sau Cornaciu și dați în parte presei care accepta să primească bani fără licitație, un fel de pomana porcului, să trăiască și ea. Pe lângă televiziunile consacrate pentru pupături, am mai avut și mizerii TV care nu au emis, dar care și-au păstrat licențele sau le-au recuperat sub altă denumire. Iar alții au rămas cu licența luând casetele pe bani publici din primărie, pentru a mima activitate. Rahat etnic rezolvat de Pașcan și ȘTII TV gagiului prietenar și-a păstrat licența cu golănia etnică respectivă timp de 3 luni, când mizeria de spălat inculpați, un fel de 24 de ore, dacă vă mai amintiți fițuica aia, nu aveau angajați.
Ca idee ce mizerii înseamnă TV în Târgu-Mureș și ce interese electorale pur etnice pentru vot pur etnic, probabil tot pentru inculpații români cu fapte de corupție și cercetați pentru mită sau semnături false și PFA-ul ingineresc făcut din pix și cu decont nesimțit pe... umor și religie, cum demonstrează ANI.

https://www.msnews.ro/targu-mures-dupa-ce-i-a-fost-retrasa-licenta-pentru-o-televiziune-care-n-a-emis-niciodata-sacalean-ex-stii-tv-a-primit-licenta-pentru-o-noua-televiziune/https://www.msnews.ro/targu-mures-dupa-ce-i-a-fost-retrasa-licenta-pentru-o-televiziune-care-n-a-emis-niciodata-sacalean-ex-stii-tv-a-primit-licenta-pentru-o-noua-televiziune/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.