marți, 10 martie 2020

Concertul dispare, mita electorală pentru pensionari rămâne. Mită, dar și pe banii lor!

Concertul dispare, mita electorală pentru pensionari rămâne. Mită, dar și pe banii lor!
Doar la Târgu-Mureș. Se anulează, probabil, concertul de 15 martie, pierde guristul consiliator care trebuia plătit aici pe motiv de decibel, pierde impresarul nu atât de abonat ca cel de la Holograf, mai puțină campanie pentru candidatul neanunțat Maior, de care ne-a scăpat, în 2016, ANI. Rămâne, se pare, mita electorală pentru pensionarii cărați la mizeria numită Casă a tineretului. Pentru că ăia dau câte 20 de lei și nu am auzit să se elibereze chitanță, aviz Ministerul de finanțe, Curtea de conturi și DNA, dacă e de prins mizerabili.

Plus că la pensionari se poate face campanie electorală nesimțită pentru inculpat și șeful lui și se poate deconta cu nesimțire transporturile pe Siletina, pentru că ăștia au de când e Florea la primărie și Maior nu mai e peremist transporturile terestre ocazionale ale primăriei, cum e obiceiul în neam și vreo bisericuță. Rețineți, în Târgu-Mureș nu avem cantine sociale, potrivit Ministerului muncii, dar pensionarii sunt hrăniți din banii noștri pentru imaginea celor doi inculpați români. Să ne hrănim bunicii din banii publici și pentru campaniile nesimțite de români prinși cu ilegalități de ANI sau trimiși în judecată pentru repetate fapte de corupți, unul chiar cu mită în familie, cum spunea acum vreun an DNA, afacerea Musgociu și apartamentul pentru fiul inculpatului. Apropo, DNA, ce se mai aude de mita Coral din țară și cum e cu mita la Târgu-Mureșul de care scria EVZ, care ducea la inculpat român?!
P.S. Selgros, ceva insolvență cerută pentru banii neplătiți de escroci din primărie, cică spre jumătate de milion de euro? Ești atât de prost?!
P.S. Tolontane, două zile de revelion, 4 de mărțișor, genocid în bugetul local, tragere de timp pentru dosarele penale ale ăstora, poliții mânjite cu cadouri din banii publici (pictură, sindicalism, reparații, apă, canal). Plus dosare rezolvate rapid, ca prin farmec, în timp ce dosarele inculpaților sunt ascunse cu anii. Ghici de ce!

 https://www.msnews.ro/reactie-consilier-local-primaria-targu-mures-este-un-mare-tepar-datorii-de-28-milioane-de-lei-la-selgros-pentru-programul-sa-ne-ingrijim-bunicii/
https://ardealnews.ro/2020/03/09/ce-se-intampla-cu-martisorul-pensionarilor/

https://evz.ro/exclusiv-evz-schijele-coruptiei-din-dosarul-uioreanu-ii-lovesc-pe-edilii-din-zalau-si-targu-mures.html

 http://www.ziare.com/stiri/dna/primarul-din-targu-mures-dorel-florea-urmarit-penal-pentru-luare-de-mita-1418145. Acum 4 ani scria DNA, zero răspunsuri?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.