luni, 23 martie 2020

Să ghicim, DNA, cine transmite în numele primăriei inculpaților români din Târgu-Mureș slujbe religioase va avea contract pentru candidatul Maior?!


Să ghicim, DNA, cine transmite în numele primăriei inculpaților români din Târgu-Mureș slujbe religioase va  avea contract pentru candidatul Maior?!
După modelul avocați pe primărie, avocați pe primar, afișe pe primărie, afișe pe candidat la primărie, TV ținut cu pomană din banii publici, TV cu propagandă pentru faraon, ziare și TV-uri întreținute cu pomeni, ziare obligate să pupe dosul, mai ales și la chirii modice, în campania insului cu cadouri, audio pe primărie, audio la propaganda electorală, consiliere pe primărie, decontare la evenimente electorale de urlat pe scenă, poliții cu cadouri din buget de la inculpați, poliții trimise la amendat și amenințat cetățenii contra, ia să ghicim: cine transmite slujbele va transmite și albitul electoral pentru inculpatul Maior (înlocuitorul lui Florea, ca acum 4 ani)?!
P.S. Vă amintiți de un bugetar în sutană care zicea în campania electorală descreierată de inculpați și de alt atârnător pe familie în primărie că sunt...iubiți de Dumnezeu?! Doar nu credeți că bugetarul a descoperit calea și viața tocmai atunci, în locul nevăzut de soare al personajelor?!
Având în vedere limitarea accesului participanților la slujbele religioase, precum și încărcătura emoțională dată de apropierea sărbătorilor pascale, Primăria Târgu Mureș vine în sprijinul dvs. oferindu-vă posibilitatea de a urmări, în direct, ceremoniile religioase. Slujbele vor fi transmise pe pagina de facebook a Municipiului Târgu Mureș, de la principalele lăcașuri de cult, după cum urmează:

Duminică, 22 martie 2020, între orele 10:00 și 11:00 se va transmite Sfânta Liturghie de la Biserica Greco-Catolică din cartierul Tudor, strada Armoniei. Tot duminică, 22 martie 2020, de la ora 18:00, credincioșii romano-catolici vor putea urmări slujba religioasă, transmisă în direct, din curtea Bisericii Romano-Catolice, din centrul orașului.
Totodată, în perioada imediat următoare vom transmite programul și pentru săptămâna viitoare.
Primăria Târgu Mureș este alături de dvs. și sprijină eforturile autorităților naționale de stopare a răspândirii infecției cu Coronavirus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.