joi, 19 martie 2020

Hegheș dă idei DNA!


Hegheș dă idei DNA!
Foarte bine punctat. Cătălin Hegheș le trage una inculpaților cu bani pomană pentru etnia sugace de bani publici și ăluia care visează să ajungă primar, noroc cu ANI, noroc și ăluia cu piciorul lui în ghips pe care nu l-a verificat judecătorul în înregistrările electronice și card de sănătate. DNA, ceva autosesizare? Păcălicii medici trimiși în funcții, de la PSD și alte partide cu infractori patentați? DSP scoate capul de undeva? Curtea de conturi, ceva deconturi fictive ca la gunoiul Coral de la Primăria Cluj-Napoca? Și cum a rămas la percheziții la madam aia dată ca intermediară la luat bani în primărie, conform EVZ?! Chiar e Târgu-Mureș troaca de porci a banului public pentru români subordonați, de sectă și de altfel de pramatii întreținute?!
4 martie - 6 cazuri confirmate în românia - primăria tîrgu-mureș dă bilete gratis la cinema-ul de stat
8 martie - 15 cazuri confirmate în românia, dintre care unul în mureș, în cristești, comună limitrofă tîrgu-mureșului - primăria organizează pe bani publici o masă cu pensionarii, la care primarul dorin florea face glume în discursul său că nu e vaccin mai bun decât vinul.
13 martie - 89 cazuri confirmate în românia, mureșul avea al doilea caz - primăria tîrgu-mureș anunță că începe curățenia de primăvară, mobilizând lumea să iasă și să contribuie împreună cu autoritățile la acțiune.

19 martie - dăm cu dezinfectant în spații publice, pe milioane de lei, pe fondul numărului mic de teste disponibile și a insuficientelor echipamente de protecție pentru medici (măști combinezoane etc.). avem primar medic, suntem pe mâini bune, da?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.