duminică, 1 martie 2020

Escrocii care nu plătesc Selgrosului banii pentru îngrijit bunicii mimează electoral hrănitul de ...mărțișorari

Escrocii care nu plătesc Selgrosului banii pentru îngrijit bunicii mimează electoral hrănitul de ...mărțișorari
Cum sună asta, unii sunt escroci și nu plătesc vreo jumătate de milion de euro Selgrosului costul pomenii electorale să îngrijim bunicii care vor să se pozeze cu inculpați, ceva retardați sau alte specii protejate?! Și instituția cu escroci români face o nouă pomană? După revelioane de două zile, acum mărțișorari de 4 zile? Atenție, DNA Târgu-Mureș, atenție Curtea de conturi, atenție la polițiile deja mânjite de ăștia cu cadourile din bugetul local cu speranța de protecție și represalii, atenție la bomba numită casa tineretului și la lipsa de bonuri fiscale, pentru fraierii care îndrăznesc să intre în mizerie și să consume pe banii lor! Madama de la asociația pensionarilor mai e la butoane?! Un mic deranj la pomenile date pensionarilor pe vremea ei?!
P.S. Transporturi gratis pentru pensionari, ca sectanții și ăialalți români să umfle banul fraierilor care plătesc pomeni electorale, imagine electorale și orice poze cu inculpații mai bine sau mai puțin dotați la neuron.
Zidezi zicere:
Primăria municipiului Târgu-Mureş, în parteneriat cu asociațiile persoanelor vârstnice, invită pensionarii cu domiciliul sau reședința în Târgu-Mureş la ”Mărțișorul persoanelor vârstnice”, care va avea loc în zilele de 7, 8, 14 și 15 martie, de la ora 17.00.

Înscrierile se fac în holul Centrului Cultural ”Mihai Eminescu” din Târgu-Mureș, începând de luni, 2 martie, între orele 9.00 – 14.00.

”O persoană poate achiziționa, conform regulamentului, un singur bilet, pentru o singură dată dintre cele în care se organizează ”Mărțișorul persoanelor vârstnice” – datele de 7,8,14 sau 15 martie 2020. Accesul se face pe baza cărții de identitate și a tabelului. Biletul achiziționat nu este transmisibil!”,au transmis reprezentanții Primăriei municipiului Târgu-Mureș, prin intermediul unui comunicat de presă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.