sâmbătă, 21 martie 2020

Propagandă electorală nesimțită pentru Clodu Maior


Propagandă electorală nesimțită pentru Clodu Maior
Știți cum gașca care gândește, a.k.a. sereiști și alți oameni de bine, inventează rahaturi de propagandă etnică. Fie atacul imaginar al vandalilor, fie tăblițe bilingve, fie mita pentru profesori, în campania descreieraților pentru dumnezeul lor, Băsescu, 150 de lei sau mâncat gratis pe cadavrul hotelier al lui Țerbea sau al lui Eminescu. Din cliclul de propagandă nesimțită e și trimiterea la poză a inculpatului român Maior, cu băbuțe care nu ies afară, să nu se îmbolnăvească, dar pot sta lângă politruci fără protecție pe bot la poze. Și cum se lăudau subordonații cu frică de inculpații români din Primăria Târgu-Mureș, acțiunea de cărat sacoșe cu alimente plătite de bătrâni e una cu însoțire de la poliție locală. Întrebare pentru MAI, ce slugi au ăștia la cărat plase, dacă conform decretului președintelui poliția locală e subordonată poliției adevărate?!
P.S. Plasa inscripționată Selgros. Adică firma care trebuie să recupereze vreo 500.000 de euro de la primăria Târgu-Mureș, cum spunea un consilier, costul pomenii nesimțite pentru ca pensionarii să se pozeze fericiți cu mâncare și cu politrucii prinși de ANI și trimiși în judecată pentru mai multe fapte de corupție făcute anterior punerii piciorului în ghips, pentru cunoscători în ale dosarelor.

Regulament
✔️Programul este destinat persoanelor de peste 65 de ani și persoanelor cu handicap grav, cu domiciliul stabil în Târgu Mureș, care NU SUNT în carantină sau autoizolare. În acest program vom putea livra 2 tipuri de pachete cu produse alimentare, conform pozelor atașate.
✔️Plata produselor va fi suportată de persoana care solicită ajutorul, la predarea comenzii, pe baza bonului de casă emis.
✔️La livrarea pachetului solicitantul va prezenta buletinul și cuponul de pensie. De acest program beneficiază doar pensionarii care fac dovada existenței cuponului de pensie.
✔️Fiecare echipă de la Primărie va fi însoțită de un polițist local în uniformă.
✔️Rugăm pe cât posibil ca părinții, bunicii și persoanele cu handicap grav să poarte mănuși la preluarea produselor pentru a evita orice contact.
✔️Preluarea apelurilor se face de vineri, 20 Martie 2020, între orele 9.00 – 12.00, de luni până vineri. Produsele se vor livra a doua zi, între orele 9.00 – 17.00.
✔️Produsele se vor achiziționa de la magazinele Selgros, Lidl, Kaufland etc. și vor fi livrate la preț de en-gros.
✔️Pe această cale, facem un apel societăților comerciale și cetățenilor ca în măsura în care pot și doresc să se implice într-o acțiune de voluntariat de acest gen, să ne contacteze la ☎️TEL VERDE 0800.888.999.”

Pentru prostălăii neamului care nu citesc decrete prezidențiale:
Art. 1 - Poliția Locală se subordonează operațional Ministerului Afacerilor Interne.
Sau e cu voie  de la ex-sereistul lui Buzilă, care vrea să-ți mențină scaunul?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.