vineri, 13 martie 2020

Gagica de la PNL își bate joc de noțiunea de autoizolare!


Gagica de la PNL își bate joc de noțiunea de autoizolare!
Cum, mama dracului, riscă să îi infecteze pe colegii din CL, doar ca să facă rost de imagine, fiind candidată probabil de formă,  și de bani, pentru firme care se vor dovedi din nou alea casei, de români rupți în fund sau din partidele care trebuie?!
https://mures.ro/cristian-chirtes-si-theodora-benedek-sunt-in-autoizolare/
Radu Bălaș, posibilă victimă a ăstea, care mai e doctor, pe deasupra, ca să fie stupidul și mai penibil:
 
AM INTRAT ÎN AUTOIZOLARE!
M-am autoizolat la domiciliu, până când va parveni rezultatul testului pentru coronavirus al colegei consiliere locale Theodora Benedek, cu care am fost împreună la ședința Consiliului Local Târgu Mureș, de acum cinci ore. Ea a fost în proximitatea senatorului Vergil Chițac, confirmat cu coronavirus, la BPN al PNL.
Contextul a făcut să nu stau în preajma colegei din consiliul local și nici să stau foarte aproape de cineva care a fost în imediata ei apropiere. Așadar, autoizolarea mea are rol preventiv pentru ceilalți.
Copiii sunt în vacanță la bunici, așa că voi petrece clipe de neuitat cu soția. N-avem stocuri de alimente, dar sigur nu murim de foame. 😉
Le doresc tuturor celorlalți consilieri locali care au fost la ședință și angajaților din Primărie, autoizolare plăcută. Și, fă repede testul ăla, ca să știm cât mai trebuie să stăm în casă❗️

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.