vineri, 6 martie 2020

Așa arată gunoiul de bitum Citadin din banii voștri, târgumureșeni conduși de inculpații români cu dragostea pentru condamnați!


Așa arată gunoiul de bitum Citadin din banii voștri, târgumureșeni conduși de inculpații români cu dragostea pentru condamnați!
Știți firma ăluia care turna, cică, la DNA pe Florea și câștiga, paradoxal, la Florea?! Chiar dacă gagiul e mort și îngropat, ceva din familie păstrează, sfântă, probabil, tradiția prieteniei cu inculpatul român Florea. Așa arată bitum de român turnat lângă căminele studențești din Grigorescu, mai precis la blocuri. Această stradă se continuă cu buda  de lângă cămine, acolo unde prostălăii își parchează mașinile pe trotuar și nesimțiții în uniforme de polițai, mânjiți pe instituție de inculpați cu cadouri în speranța de protecție după apariția dosarelor penale, se fac că nu știu, trecând cu nesimțire în mijlocul străzii, acolo unde, la țară, trec... vacile! Pariem că strada nu va fi continuată și un retardat se va lăuda cu jumătatea de stradă marea investiție?! Atenție, bălți de ulei sau ce mizerii mai scoate bitumul ăla împuțit, porțiuni scufundate, straturi puse ca Bulă. Banii voștri, firmele băieților care au avut și au afaceri cu Florea! Pentru alte informații, dosar înainte de 1989?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.