vineri, 13 martie 2020

Inculpații din Primăria Târgu-Mureș au mirosit o afacere pe motiv de virus pentru români, de 350.000 de euro


Inculpații din Primăria Târgu-Mureș au mirosit o afacere pe motiv de virus pentru români, de 350.000 de euro
Cum vreo 99 la sută dintre cumpărări direct și licitații sunt pe firme de români, subordonați în partid sau nu la inculpați, consecința nebuniei etnice din Târgu-Mureș și a votului doar pe etnie, ghiciți ce român poate fi servit. Vreo 350.000 de euro pomană de pandemie. Atenție, DNA, nu e greu, la subordonații de partid, la secte și bisericuțe din familii, la licitații la care participă firma românească care lucrează și firma românească care e intermediarul care știe lucruri, la angajații primăriei cu afaceri anterioare pe primărie, la avocații care apără inculpați și au anterior afaceri pe primăria inculpaților, la deconturile reale sau fictive pentru... consiliere, la PFA-urile a tot felul de neterminați, cu decont sau nu din banii publici! 20 de ani de achiziții în sistem rahat majoritar. Numai la Târgu-Mureș! 
P.S. Vă mai amintiți când alți neterminați se lăudau că spală străzile cu șampon și nu se identifica nimic din magica substanță?!
P.S. 2. DNA, cum a rămas cu mita Coral de la firma care dădea mite în țară? Ce se mai aude de dosar și cine a mai fost mânjit, cum scria EVZ?! Atenție, fiind taxă specială, pomana pentru Coral, momeli toxice, se încasează în cont diferit, astfel că se poate identifica ce și unde s-au dus banii, cine a condus ședințele de pomană și dacă banii nu s-au întors și în Primăria Târgu-Mureș, precum la primăriile date oficial cu mită.
Foto Radu Bălaș FB

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.