marți, 29 mai 2012

Alianța pentru prostirea mureșenilor nu are nevoie de autorizații și de legalitate. Florea nu poate să-și dea autorizație singur?


Alianța pentru prostirea mureșenilor nu are nevoie de autorizații și de legalitate. Florea nu poate să-și dea autorizație singur?
Vă este cunoscut faptul că niște troglodiți au pus în Târgu-Mureș, înainte de începerea campaniei electorale, adică ilegal, panouri cu o anumită Alianță pentru Mureș. În fapt, afacerea PDL, dar problema nu este că ăstora li s-a făcut să-și schimbe culorile și numele pentru a nu mai ști alegătorul ce viermi ai banului public au fost, problema fiind că pentru a pune panouri aveai nevoie de autorizație de la primăria condusă de Florea. Dar Florea nu și-a dat autorizație singur, iar în plus panourile în afara campaniei sunt ilegale, așa cum a observat și a obținut Smaranda Enache intrarea în legalitate. Surprinde lipsa de reacție a restului de candidați sau partide, cărora ar trebui să le pese că unul, contracandidatul lor, adică, crede că Târgu-Mureș e ombilicul lui și deține, ca orice brașovean, drept asupra orașului! Florea nu e la prima șmecherie de acest fel, el mai fiind prins de Borbely fără acte de urbanism și alte cele și pierzând și procesul de calomnie cu Borbely (http://www.adevarul.ro/locale/targu-mures/Ministrul_Mediului_se_lupta_cu_Primaria_Targu-Mures_0_590940982.html).
P.S. Alianța pentru prostirea mureșenilor poate că explică cum folosește autobuze ale unei asocieri  pentru transportul multor categorii de persoane, asociere subvenționată - pentru propagandă electorală. Pentru că îl ai pe parașutistul Maior în partid, care făcea propagandă electorală pe asociere atunci când era peremist, asta îți dă dreptul să îți bați joc de târgumureșeni și de restul candidaților? Când vor lua măsuri restul partidelor care chiar își doresc să câștige primăria și consiliul local și șmecherașii de la PDL vor avea tabu la autobuze care duc pe bani publici elevi, studenți, pensionari, galerii și așa mai departe?
P.S.2. Așteptăm cu nerăbdare ca șmecherașii din partid să pună iar afișe cu Florea pe localuri conduse de patroni maghiari, cu angajați maghiari, iar în interior cu picturile care prezintă Târgu-Mureșul lor, cel până în 1918! Și poate și afișele la mallurile, hipermarketurile și magazine care au nevoie de autorizații de la primărie sau au avut afaceri gen tichete cadou pentru profesori, din bani publici,  prin obrăznicia electorală a găștii de la primărie și niște comunicate ale biroului de presă ale primăriei de propagandă pe bani publici pentru tătucul care le asigură locul de muncă. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.