marți, 8 mai 2012

Fotbal cu foști pușcăriași, huligani, inși cu valize și echipe de partid portocaliu = fotbalul românesc. La gunoi, acolo unde îi e locul!


Fotbal cu foști pușcăriași, huligani, inși cu valize și echipe de partid portocaliu = fotbalul românesc. La gunoi, acolo unde îi e locul!
Când spuneam și noi că avem câteva zile de liniște, în care străinii vor fi cu ochii pe români și pe România, datorită organizării finalei Europa League, avem circ și brutalități de inși ca din pușcărie pe terenurile de fotbal. Au început la meciul echipei PDL de campanie electorală, adică FCM Târgu-Mureș, cu Rapid, ca totul să sară în aer la U.Cluj-CFR. O echipă pe bani publici în care a pompat Boc milioane de lei  și echipa pe banii lui Paszkany  nu știu ce e acela fotbal pe teren și se nasc incidente, care conduc la sfârșitul prematur al meciului. În doar câteva zile, demenții din teren și demenții din afara terenului au dat imaginea fotbalului românesc! Cum nu ne mai ajungeau șefii  caracatiței pe viață de la FRF și Ligă, stadiile unora prin pușcării, iertarea unor găinari care duc valize sau vând meciuri, fotbaliști, iertarea celor care păgubesc statul, dezafilierea Craiovei de către foștii pușcăriași Țerbea și Dragomir și alți inși cu interese dar fără stadii prin pușcărie, șmecheriile cu licența FCM, care continuă pe hârtie activitatea secției de fotbal a lui AS Sânnicolau Mare, borfașii de primari/viceprimari care se întâlneau înainte de meci cu arbitri/observatori la…cafea, scandalurile cu fete înainte de meci, găinăriile unora pe echipe de partid pe bani publici, echipe care nu sunt verificate de Curtea de conturi și așa mai departe, avem și imaginea unor golani care se bat oriunde și oricând. Pe ce pariem că următoarea finală europeană va fi în România când mafioții și golanii ăștia fără școală și deghizați în fotbaliști și suporteri  vor fi de mult oale și ulcele? Golănia reprezintă România și împotriva bandiților din fotbalul românesc trebuie luate măsuri și în locul huliganilor și hoților trebuie promovați oameni de calitate, fără cazier și fără mafiile aferente. Rușine, fotbalului românesc, nu meriți o finală europeană și ce se întâmplă este o dovadă că finala a fost acordată doar în urma mașinațiilor pentru imaginea Nașului și nu pentru că așa au considerat necesar cei care  au un cuvânt de spus în organizarea de evenimente la nivel european!
P.S. La ora meciului din gunoiul numit fotbal românesc se desfășura Liverpool- Chelsea. Ca să vezi, deși tensiunile erau enorme și cei de la Liverpool sufereau pentru pierderea Cupei Angliei, profesioniștii au ales să joace pe teren. Pentru sporturile de maidan există fotbalul mioritic!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.