vineri, 11 mai 2012

Se trag la sorți locurile pe panourile oficiale de afișaj! Șmecherașii cu PDL au libertate să își pună reclamele oriunde, în Târgu-Mureș.


Se trag la sorți locurile pe panourile oficiale de afișaj! Șmecherașii cu PDL au libertate să își pună reclamele oriunde, în Târgu-Mureș.
Primăria municipiului Tîrgu Mureş anunţă partidele politice, alianţele politice, alianţele electorale, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale precum şi candidaţii independenţi că în data de 09 mai 2012, ora 1400, în sala 45 va avea loc atribuirea prin tragere la sorţi a locurilor de pe panourile de afişaj electoral din municipiul Tîrgu Mureş stabilite, în condiţiile legii.
Anunțul cu gramatica șchioapă este pe siteul primăriei din fostul oraș al florilor, acum al florilor… răului, de partid portocaliu, și nu spune nimic despre afișarea pe domeniul public, pe cunoscutele și folosite de gașca lui Florea panouri (atenție, am avut licitații pe bani publici pentru panouri luminoase și neluminoase, pentru fluturași, pliante, verifică cineva dacă vreun șmecher ordinar de partid nu folosește ce cumpără pe bani publici pentru campania electorală a lui sau a partidului lui?), cum nu spune nimic despre cum e să faci ca în anii trecuți, să stabilești că pe panou e locul altora și tu să îți pui în parcuri și în fața școlilor panouri ilegale, cu tembelul tău din partid.  Ne așteptăm ca șmecherașul de la Siletina să pună iar afișe cu Florea în mijloacele de transport care sunt folosite la o activitate subvenționată, cu bani publici, pentru că le-a folosit și când era peremist și i-a prostit timp de-o lună pe oamenii lui Vadim, până imediat după alegeri. Atenție, afișarea este ilegală, conform regulamentului, dar e legală, probabil, doar pentru cei care trag o limbă fundurilor de partid! Ne așteptăm la reclame electorale pe Mureș Mall, în contul afacerii cu Matrix și a pasajului nedeschis, dar reparat de gangsteri cu sute de mii de euro din bani publici, în baza principiului: eu îți dau autorizații, eu îmi bag reclama pe fațadă,  apoi poate apărea o reclamă pentru Florea la hipermarketul Real, cadorisit de mega-șmecheri cu peste 100.000 de euro atunci când au dat tichete pentru profesori în campanie electorală cu dedicație pentru Real, sub nasul Consiliului Concurenței, care se uita pe pereți. Ne mai așteptăm ca politrucii din primărie să semneze zilnic, pe prima pagină a ziarelor controlate și șantajate de unii cu bani publici care vin prin firmele cu televiziunile de partid PDL, comunicate ca fiind ale… Biroului de presă al primăriei, adică reclamă electorală pe bani publici pentru șmecherul de partid, ceva ce poate mirosi urât DNA-ului. Altfel, totul e frumos, iar partidele care nu pot fura, nu fură, nu au șmecheri de partid subordonați care primesc afaceri pe bandă rulantă își vor pune reclama la locul stabilit. Pentru ceilalți, orașul în care se votează doar cu ură etnică e al lor, de parcă e moștenit de la mă-sa și tac-su fiecăruia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.