miercuri, 16 mai 2012

Jigodiile care au dezafiliat Craiova, mafioții și pușcăriașii care conduc fotbalul românesc, au șters Craiova până și din programe! Rușine, derbedeilor!


Jigodiile care au dezafiliat Craiova, mafioții și pușcăriașii care conduc fotbalul românesc, au șters Craiova până și din programe! Rușine, derbedeilor!
Sursa. Realitatea.net
Programul oficial al finalei UEFA Europa League, distribuit tuturor invitaţilor prezenţi la Bucureşti, a avut câteva pagini dedicate succeselor obţihnute de echipele româneşti în cupele europene. Astfel, au fost amintite rezultatele obţinute de Dinamo în 1984 (semifinala CCE) şi de Steaua în 1986 (câştigarea CCE), fiind omisă performanţa Universităţii Craiova din 1983, când gruparea olteană a devenit prima echipă din România care a ajuns în semifinalele unei cupe europene, respectiv Cupa UEFA!

Omisiunea FRF este cu atât mai mare cu cât echipa de atunci a Universităţii cuprindea nume de legendă ale fotbalului românesc, iar printrele echipele eliminate de olteni s-au numărat cluburi de renume ale fotbalului european la acea vreme, ca Fiorentina, Bordeaux şi Kaiserslautern.

Conform editie.ro, omiterea performanţei Universităţii Craiova a fost ordonată chiar de Mircea Sandu, şeful FRF, gestul fiind catalogat ca "o blasfemie şi o jignire adusă la adresa unei generaţii de mare valoare din fotbalul românesc, care a fost respectată în întreaga Europă".

"Să faci o insiruire a performanţelor româneşti în cupele europene şi să nu aminteşti de Universitatea Craiova este ca şi cum ai vorbi de istoria aviaţiei şi nu ai începe cu Traian Vuia", mai scrie sursa citată.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/universitatea-craiova-dezafiliata-inca-de-la-finala-uefa-europa-league_942507.html#ixzz1v3NHbwXi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.