marți, 22 mai 2012

Glorile Craiovei nu acceptă hoția pușcăriașilor și mafioților ațâțați de Sandu


Glorile  Craiovei nu acceptă hoția pușcăriașilor și mafioților ațâțați de Sandu
Gsp.ro dixit:

Semntăturile membrilor echipei "Craiova Maxima"

O parte a componenţilor echipei "Craiova Maxima" a redactat o scrisoare în care şi-au exprimat regretul faţă de excluderea formaţiei din fotbalul românesc, readucînd în memoria suporterilor momentele de glorie pe care le-au trăit în anii '80.

"Nu credeam să învăţăm a muri vreodată… Noi, care am trecut alături de echipa Craiovei prin meciuri de poveste, noi, care i-am învăţat pe olteni ce înseamnă fericirea, noi, hrana spirituală a unor oameni devoraţi de iubirea alb-albastră…". Aşa începe scrisoarea redactată de gloriile craiovene. Click aici pentru a citi continuarea ei, pe Jurnalul.ro!

Scrisoarea a fost semnată de următorii componenţi ai marii echipe din anii 1980: Ilie Balaci, Costică Donose, Aurel Ţicleanu, Nicolae Negrilă, Nicolae Ungureanu, Gheorghiţă Geolgău, Nicolae Tilihoi. Alături de aceştia au mai aderat la ideea celor din Maxima şi alţi foşti jucători ai Craiovei: Teodor Ţarălungă, Florin Cioroianu, Gigi Ciurea, Silvian Cristescu, Corneliu Papură, Marian Bâcu, Florin Dumitru, Dan Racolţea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.