vineri, 25 mai 2012

Campanie electorală pentru Florea pe siteul Primăriei Târgu-Mureș


Campanie electorală pentru Florea pe siteul Primăriei Târgu-Mureș
Cum e campanie electorală și suntem în orașul în care publicitatea primăriei vine pe două firme cu televiziuni de propagandă portocalie (Știi TV, Realitatea și pe firma unor confecționeri de mobilă – sic!) și în orașul care avea Monitorul primăriei pe bani publici decontat pe firmă care deținea televiziune portocalie (Știi TV, Info Statistics), ca să nu mai spunem de casete ale primăriei filmate pe bani publici, dar care au ajuns 3 luni la televiziunea de partid care nu avea secundă de program propriu, ca așa-s băieții cu partidul și alesul care face ce vrea în instituție, băieții șmecheri din primărie nu se împiedică în bun simț și își fac campanie și pe site-ul primăriei, adică a instituției publice. Cum nu apar în ziare comunicate de propagandă pentru Florea semnate biroul de presă al primăriei și nu am auzit ca politrucii cu statul de funcționar public să își folosească iar vocea la megafon, rămâne site-ul primăriei pentru făcut propagandă pentru un ins care e un candidat și tot ce prezintă el în luna de campanie e campanie electorală! Dar spuneți asta borfașilor care fac orice ca să iasă gașca lor  în câștig, firmele lor de partid și ca băieții cu ochi albaștri să stea liniștiți că ungurul nu a furat Ardealul (nici măcar Târgu-Mureș, pentru care avem destui hoți majoritari sau chiar minoritari).
P.S. Materialul a apărut la organele controlate PDL, asta ca să vedeți cât de oficial și de propagandă era! Nu știu dacă și în ziarele controlate cu publicitate care vine prin firmele cu propaganda PDL!
Constat cu surprindere că o bună parte din proiectele candidaţilor la postul de primar al municipiului Tîrgu-Mureş preconizează crearea unei regiuni puternice, având Tîrgu-Mureşul drept capitală.

Vă reamintesc că am pornit acest proiect în urmă cu un an şi jumătate şi i-am invitat pe toţi primarii din judeţ pentru a stabili împreună strategia de organizare administrativă a noii regiuni cu capitala la Tîrgu-Mureş. M-a îngrijorat faptul că, la vremea respectivă, iniţiativa mea nu a stârnit nicio reacţie. Mai mult, UDMR, PNL şi PSD au interzis primarilor aparţinând acestor formaţiuni politice să participe la discuţii, iar proiectul a fost respins cu duritate.

Cu excepţia dumneavoastră, a târgumureşenilor, nimeni nu mi-a stat alături şi nu m-a sprijinit în realizarea unui obiectiv pentru care Tîrgu-Mureşul deţine toate atuurile  - din punct de vedere istoric, administrativ şi economic. Brusc, ideea a devenit atrăgătoare, fiind repusă pe tapet prin vorbe sforăitoare şi promisiuni televizate.

Rămâne ca dvs. să judecaţi dacă balanţa înclină spre vorbe sau spre fapte.

În ce mă priveşte, altruismul m-a caracterizat, atât ca doctor cât şi ca primar, de aceea vă promit că, după alegeri, îi voi invita pe cei care, anul trecut, m-au onorat cu… absenţa la o dezbatere esenţială pentru municipiul nostru şi le voi propune spre dezbatere teme clare şi precise.

Oraşul trebuie condus după o viziune şi un plan coerent de urmat!



                             Dr. Dorin Florea,

                              Primarul municipiului Tîrgu-Mureş

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.