luni, 30 aprilie 2012

Contemporan cu…Escu. Domnul Imprimescu


Contemporan cu…Escu. Domnul Imprimescu
Astăzi, ca și în urmă cu decenii, suntem asaltați de domnii… Escu. Escu în politică, la putere, Escu în opoziție, Escu la cultură și așa mai departe. Până și Tudor Mușatescu a fost autorul unei comedii spumoase despre politică și politici, intitulată, desigur…Escu, care se joacă și astăzi. Suntem, deci, în lumea lui… Escu și pentru că trebuie să îi dăm Cezarului (Cezărescu?!) ce e al Cezarului (eponimic, desigur), să vorbim de un anume domn… Escu. Domnul… Imprimescu.
Nu îi știm vârsta, nu știm cum arată, la acest capitol fiind un fel de Stig al celor de la Top Gear ! Îl cunoaștem doar după fapte și vorbe. Unde îl găsim: pe elog.ro și pe blog.elog.ro, unde se mișcă ca peștele în apă, cu postări, comentarii, dar nu numai. După scriitură, aș  spune că e un om educat, probabil destul de tânăr, cu multe planuri ambițioase. Cred că este și un om interesat de cei mai triști și cu nevoi, pentru că elog.ro a colectat consumabilele uzate de imprimante, copiatoare digitale color și alb-negru și imprimante multifuncționale, urmând ca acestea să fie recondiționate și comercializate de către voluntarii proiectsocial.ro în folosul copiilor aflați în nevoie. Omul rezonează și atunci când câștigătorii concursurilor aniversare anunță că vor ceda premiile câștigate la case de copii sau școli, ceea ce dovedește că are inimă mare! Mai  susțin că omul are simțul umorului foarte dezvoltat, ceea ce se simte din felul în care comunică și că își dorește formule atipice de promovare în concursurile organizate. Chiar dacă magazinul elog.ro vinde produse… serioase, ca imprimante, consumabile, aparate foto, copiatoare, software, componente PC, faxuri și așa mai departe, concursurile în care se promovează sunt destinate celor cu voie bună și simț al umorului, care reușesc să îndulcească orice subiect mult prea tehnic cu o prezentare mai hazoasă. Nu aveți să găsiți la domnul Imprimescu concursuri de genul: completați adresa și noi vă tragem la sorți, ceea ce contează este umorul, ideea, interesul real pentru promovare. Ceea ce nu poate fi decât de salutat în oceanul de concursuri de tip facebook, adică: înscrie-te tu și dă-ne 17 amici și noi facem concurs după ce punem mâna pe datele voastre!
Din păcate, am epuizat deja lista informațiilor despre domnul Imprimescu. Sunt sigur, însă, că omul are mult mai multe calități, pe care nu am avut ocazia să le cunoaștem. Pentru cei care doresc că îl cunoască, domnul Imprimescu este de găsit în Satu Mare, acolo unde își desfășoară proiectul amintit din anul 2006.    P.S.Cu condiția ca să rămână între noi, domnului Imprimescu vă puteți adresa și pe numele Adrian Matei !
Articol participant la concursul elog.ro!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.