vineri, 6 aprilie 2012

Un fleac, l-au ciuruit pe Borbely ca mafioții portocalii să poată obțină avizele de mediu necesare și să nu aibă concurență la primărie


Un fleac, l-au ciuruit pe Borbely ca mafioții portocalii să poată obțină avizele de mediu necesare și să nu aibă concurență la primărie
Doar proștii pot crede că este întâmplătoarea povestea cu Borbely - posibil candidat la primăria Târgu-Mureș (acolo unde sunt interesele găștii portocalii  și unde se fac afacerile pe partid și pe sponsori, pe ziariști și patroni de la trust PDL și așa mai departe) și ins care se împotrivește unor afaceri miniere pe care le vor găinarii din PDL. Dovada și ceea ce urmează, sursa fiind Realitatea.ro. Să înțelegem și că găinarii care vor centuri pe unde au ei vile (gen șosea de centură pentru borfașii PDL, la miting taximetristic cu steagul partidului!), centre de agrement pe constructorii lor și proiectanții abonați și la primăria Cluj-Napoca (o știți, aia cu borfașii din arest și aia în care a muncit Boc - poate verifica careva contractele comune pedeliștilor și de pe vremea lui Boc!), afaceri miniere în an electoral, ca firmele străine să contribuie la partid, au undă verde la toate mizeriile pe care le vor? Oamenii sunt cumpărați, alții sunt șantajați cu diplome, chirii și publicități, iar celor cărora nu li se poate pune pumnul în gură li se aranjează un mic DNA, în condițiile în care acest DNA este patetic cu marii țepari miliardari ai statului român. Să mai spunem că telefoanele au microfonie, că Prostănacul pierde alegerile pentru că nu îi dă peste bot lui Băsescu - atunci când acesta îi reproșa vizita nocturnă, de care a fost informat sigur nu de la TV, ci de la securiști – avem și inși sub acoperire în presă, avem inși de la servicii în poliția comunitară, avem pistoale Glock de polițiști anti-drog și anti-mafie  pentru polițiștii amatori, cumpărate de șmecherașii din PDL, se folosește publicitatea pe bani publici pe birouri de presă ale primăriilor, se cumpără panouri electorale pe bani publici pentru mafioții orașelor, se fură cu nesimțire pe firmele găinarilor din PDL și noi avem impresia că votăm liber și locuim într-un stat de drept! România, trezește-te!
Contractul pentru vânzarea Cupru Min va fi parafat astăzi de statul român şi compania canadiană Roman Copper.


Totuşi, prevederile acordului vor fi făcute publice abia săptămâna viitoare, potrivit şefului Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie, citat de Mediafax.

O dată semnat contractul, pentru încheierea tranzacţiei e necesar avizul Consiliului Concurenţei, într-un termen de până la 90 de zile.

Apoi, compania canadiană trebuie să transfere statului suma de 200 de milioane de euro, în cel mult 30 de zile.

Ungureanu, undă verde pentru "băieţii deştepţi": Cumpărătorul Cupru Min poate vinde mai departe

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/cuprumin_930487.html#ixzz1rF4rVuoV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.