miercuri, 4 aprilie 2012

Procurorii DNA au pus sechestru pe bunurile LPF şi FRF! Începutul sfârșitului pentru foștii pușcăriași și pentru afaceriștii care au dezafiliat Craiova și au produs pagubă lui Mititelu?

Procurorii DNA au pus sechestru pe bunurile LPF şi FRF! Începutul sfârșitului pentru foștii pușcăriași și pentru afaceriștii care au dezafiliat Craiova și au produs pagubă lui Mititelu?
Cancerul numit fotbalul românesc, cu mafioți care dau sau iau mită, cu borfași care votează să…  i-o tragă șefului de la Timișoara, cu bandiți care fură jucători, duc valize la angajații pe bani publici, își fac echipe în campanie electorală, își pun cluburile pe mame și fură banii publici pe firmele lor, prostesc licențierea și fură statul și cluburile proprii  poate ajunge în faza terminală. Și poate că lovitura de grație o va da Mititelu și DNA-ul care a fost făcut de râs de mafia transferurilor și de pseudo-justiția atentă ca miliardarii și politicienii să nu pățească ceva.

GSP.RO DIXIT:
UPDATE 12:10 / Dumitru Dragomir a părăsit sediul LPF şi a rămas surprins de prezenţa ziariştilor. “Nu ştiu, domne, nimic de nici un procuror de la DNA. Dacă ziceţi că vin, atunci mă duc să le iau cafea şi ceai”, a răspuns ironic preşedintele LPF, care părea uşor panicat la auzul veştii. Procurorii DNA ar urma să sosească în jurul orei 13:00 sau 14:00, urmînd să pună sechestru asigurator în cazul Craiova.


Greii din fotbal sînt într-o strînsă “relaţie” cu DNA-ul. Ieri, rechizitoriul întocmit de procurori a fost respins de Tribunal, care i-a găsit nevinovaţi pe cei 8 şefi implicaţi în “Dosarul transferurilor”. Însă Direcţia Naţională Anticorupţie continuă să stea cu ochii pe conducerea fotbalului.



Sursele Gazetei spun că, pe parcursul acestei zile, cei de la DNA ar urma să descindă în sediul Ligii Profesioniste pentru verificarea unor acte.

Primele informaţii vorbesc despre urmărirea unui fir venit în urma unei sesizări de la Adrian Mititelu, cel care poartă un război deschis cu Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu, “vinovaţi de abuzuri incredibile, încheiate cu dezafilierea Universităţii Craiova”.

“Dom’le, am auzit şi eu că ar urma să apară pe aici nişte oameni de la DNA, dar pînă acum nu s-a întîmplat nimic”, a declarat Dragomir pentru gsp.ro.



RĂMÎI PE GSP.RO, REVENIM IMEDIAT CU DETALII DESPRE CONTROLUL DNA LA LIGĂ ŞI FEDERAŢIE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.