marți, 17 aprilie 2012

Mitică de la (ba)ligă spune că Universitatea ar putea reveni în divizia a doua

Mitică de la (ba)ligă spune că Universitatea ar putea reveni în divizia a doua
 
Fotbalul canceros din România va mai primi o lovitură, iar gangsterii care îl conduc cu atât mai mult, cu revenirea Universității Craiova. Într-o țară în care jegurile de la PDL își trag echipe de partid pe bani publici (milioane de euro) și pe rubedeniile lor, în care geambașii de fotbaliști care păgubesc statul scapă neatinși de justiție, în care foștii pușcăriași Țerbea și Dragomir sunt cetățeni model cu integritate morală în FRF și care se asociază pentru a dezafilia Craiova și a-și atinge scopurile, în care jegurile de partid spun că echipele lor continuă activitatea secției de fotbal al clubului care vinde locul de divizie pentru ca gangsterii să poată juca în prima divizie, în care hoțiile se fac pe echipe de partid și primari portocalii, în care foștii comuniști/securiști rămân în funcții pentru a-și face mendrele, în care șmecherii dau licențe la echipe care cumpără locul și nu celor care au tradiție și activitate pe teren, cutremurul Craiova va fi unul de super-magnitudine!
Şeful LPF, Dumitru Dragomir, a oferit o ipoteză spectaculoasă în cazul în care Adunarea Generală va decide pe 16 mai că decizia Comitetului Executiv de a dezafilia gruparea din Bănie a fost eronată.

"Dacă Adunarea Generală va decide că excluderea a fost gresită, Craiova va reveni în Liga a 2-a, iar jucatorii vor reveni la echipă. Contractele lor n-au fost suspendate nici o clipă, lor doar li s-a dat dreptul la muncă pentru alte echipe. Contractele vechi nu s-au eradicat deoarece decizia CEx e temporară. Cluburile ştiau asta când au luat jucătorii, şi-au asumat un risc.(gsp.ro).
În încheiere, un citat din inteligența fostului pușcăriaș Dragomir: Cum să fie premierea mită? Coane, poate atunci când premiezi echipă pe bani publici, pompată de Boc cu sute de mii de euro, e ca și cum ai plăti un funcționar public, adică tu mituiești un angajat al statului român, prin banii publici pe care îi primește și pe care nu merge să îi declare la fisc! Mititelule, un motiv în plus să le-o tragi, a la Sandu, la cei care te-au păgubit și au omorât sportul numit fotbal și sportivitatea prin jocuri de bandă cu oameni fără demnitate și curățenie morală! Fă ordine în baliga numită fotbal și dă-le șuturi hoților ! Îndemnul este adresat și ziariștilor cu demnitate, care pot să oprească promovarea hoților, pușcăriașilor și arestaților și a clicii care trăiește de pe urma fostului sport, actual joc de culise și legături gen mafie, numit fotbal!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.