vineri, 27 aprilie 2012

Gașca din Primăria Târgu-Mureș o ia în freză pentru tolerarea propagandei electorale. Rămâne ca DNA să verifice și achizițiile de moment și pe bani publici ale primăriei, cu destinație probabilă campania electorală !


Gașca din Primăria Târgu-Mureș o ia în freză pentru tolerarea propagandei electorale. Rămâne ca DNA să verifice și achizițiile de moment și pe bani publici  ale primăriei, cu destinație probabilă campania electorală !
Zi de zi dixit, după ce găinarii din primărie au avizat/plantat materiale e propagandă electorală. Rămâne ca DNA să verifice achizițiile șmecherașilor pe panouri electorale luminoase sau nu, pe fluturași, pe publicitate pe posturi de propagandă PDL, pe filmări de casete, adică tot ce se poate folosi de către găinarii banilor publici în campanie electorală pentru Florea/Maior.

Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 1 Târgu-Mureş a solicitat primarului din Târgu Mureş, Dorin Florea, să îndepărteze toate materialele de propagandă electorală din oraş în conţinutul cărora se regăseşte denumirea „Alianţa pentru Mureş”, în urma admiterii unei contestaţii depuse de unul dintre potenţialii candidaţi la Primăria Târgu-Mureş, Smaranda Enache. Potrivit Agerpres, BEC Târgu-Mureş a constatat că amplasarea panourilor „Alianţei pentru Mureş” care conţin textul „Acum poţi merge la sigur. Alianţa pentru Mureş” este o încălcare a Legii 67/2004 republicată, pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, şi a HG 141/2012 care stabileşte că data legală de începere a campaniei electorale este 11 mai 2012. „Având în vedere conţinutul mesajelor amplasate pe aceste panouri publicitare apreciem că acestea constituie materiale de propagandă electorală, a căror difuzare nu este permisă anterior datei de 11 mai 2012”, se arată în hotărârea nr. 1 a BEC Târgu-Mureş, citată de Agerpres. (S.G.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.