sâmbătă, 28 aprilie 2012

Pedelistul Florea merge la prostul de propagandă PDL. De ce mai era nevoie de bani publici pentru a se promova așa gunoi de știre?!


Pedelistul Florea merge la prostul de propagandă PDL. De ce mai era nevoie de bani publici pentru a se promova așa  gunoi de știre?!
În presa locală, precum și pe siteul primăriei, mare știre. Primarul D. Florea merge la  B1, care este canalul de propagandă PDL, adică pedelistul merge să se promoveze în afara campaniei electorale la canalul rahatului portocaliu! Pentru asta era nevoie de bani publici și cum există licitații la care presa nu merge în Târgu-Mureș pe rațiuni de omerta , dar care sunt câștigate câștigate de Realitatea TV, ȘTII TV – posturi de promovare a pedeliștilor, precum și de un nene care face mobilă și are o firmă de publicitate (unde sunt vremurile când câștigau publicitate Zereș și Felix Tătaru, eminențele cenușii ale propagandei PDL?!), banii la ziare și la televiziunile care au acceptat non-știrea au venit tot prin gașca portocalie. DNA, verifici cum cheltuiesc banii publici șmecherii cu PDL, sau ne trezim iarăși cu propagandă zilnică pe prima pagină pentru Florea, cu un cretin din primărie care nu știe de statutul funcționarului public, dar care face campanie, cu  birou de presă al primăriei semnând rahatul de propagandă pentru șmecher, cu casete ale instituției care ajung gratis la postul de propagandă PDL, cu afișaje puse prin semnătura șmecherului pentru promovat șmecher, cu afișaje pe mallurile care primesc afaceri de la șmecher, cu tembeli care pun afișe pe autobuzele societății în care se pompează bani publici(Siletina) și alte asemenea gunoaie ale gunoaielor pe bani publici.
Primarul municipiului Tîrgu-Mureş, dr. Dorin Florea, este invitatul special al emisiunii tv „Ultimul cuvânt”, realizată de către cunoscutul publicist Ion Cristoiu.

Emisiunea va fi difuzată joi, 3 mai 2012, de la ora 22.00, pe postul de televiziune B1 TV. În cadrul acesteia, vor fi abordate aspecte privind imperativele actuale în administraţia locală şi centrală, proiectele de anvergură ale oraşului, precum şi alte subiecte de interes pentru locuitorii municipiului Tîrgu-Mureş.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.