duminică, 29 aprilie 2012

OTV se învârte de o nouă tăiere din licență?


OTV se învârte de o nouă tăiere din licență?
Prostia cruntă de la OTV, organul partidului inventat de Diaconescu, nu are margini. Totuși, ac de cojoc are CNA, care are iarăși motiv să le taie prostălăilor din licență. 26 aprilie, ora 22.26. Toți bucureștenii prezenți mâine în Sala Palatului vor primi în cazul în care doresc și au nevoie repartiții pentru case sociale cu 25 de euro chirie pe lună în cazul în care PP-DD va câștiga alegerile!
CNA, mai taie-le fraierilor din licență, pentru propagandă electorală în afara campaniei! Ca poantă, la Târgu-Mureș, primarul etnic pus prin propaganda marilor români care au pupat n-șpe dosuri politice și prin articolele vajnicilor băieți cu ochi albaștri, D.F.,se trezește să cumpere pe instituție, ca în campanie electorală, locuințe sociale, după ce în urmă cu 4 ani le-a plătit locuințele rromilor, construite de amicul de afaceri Bența ! Votul etnic nu presupune și prostie, așa că târgumureșenii se vor trezi, poate, și vor vedea afacerile de an electoral și de criză și de adus voturi la cei care îi consideră atât de proști pe cei care votează și dispuși să se vândă pe mită electorală portocalie, pentru bandiții cunoscuți. Chiar dacă avem oraș controlat politic și financiar după model mafiot.
Generozitatea municipalității nu mai are margini. Cu două luni înainte de alegeri s-a votat cumpărarea de către Primărie a unui întreg cartier care să fie dat nevoiașilor. Peste 1.700 de apartamente (adică aproape 90 de blocuri de 4 etaje).  Efortul bugetar? La un preț mediu de 25.000 de euro/apartament, nota de plată se ridică la peste 43 de milioane de euro. Să nu mai pomenim că anunțul unei astfel de cereri pe piața imobiliară ar putea arunca pur și simplu în aer prețurile apartamentelor.

Vom trăi într-un oraș în care nimeni nu mai trebuie să muncească. Primăria dă moca apartamente, fără număr. Primăria are discotecă, hotel și casă de oaspeți. Tot Primăria concurează un investitor privat care a făcut o investiție de milioane de euro, în momentul în care orașul nu mai avea cinematograf de ani buni. Cinematograful Arta, cu prețuri de dumping (că doar nu ne interesează profitul) dă bilete gratuit sau foarte ieftine.

Politica pe termen lung a Primăriei este falimentară! De ce să mai muncești când ți se dă totul pe tavă? Problemele vor veni când se va apropia scadența împrumuturilor nechibzuite. Pentru că toate aceste sume (43 milioane euro pentru apartamente, 1 milion de euro pentru comunicare, 3 milioane pentru sport, plus altele fără număr) vor trebui plătite într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat. Iar cum populația orașului scade de la an la an, datoria va veni ca un bulgăre care se face tot mai mare. În momentul în care se va declanșa avalanşa probabil că aceia care sunt responsabili nu vor mai fi de mult pe meleagurile astea. 
Sursa: http://www.muresnews.ro/opinii.html, iar afacerile s-au făcut, probabil, tot pe abonatul la afaceri cu primăria lui Florea, adică Bența.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.