miercuri, 25 aprilie 2012

Disperare mare a găștii din primărie și de la FCM, ca în an electoral și de mimat interesul pentru sport: Liga liceelor!


Disperare mare a găștii din primărie și de la FCM, ca în an electoral și de mimat interesul pentru sport: Liga liceelor!
Gașca din primărie și gașca de la FCM, club  și pe bani publici și interese de partid portocaliu, au pus de o nouă ediție a Ligii Liceelor. Șmecherașii din primărie, care au mai gândit și afacerea cu bazinul și transportul subvenționat pentru elevi, dar decontat pe firma cu care Maior a intrat în …viceprimărie, au făcut prima ediție doar acum vreo lună  și au pus de a doua ediție, pentru că or mai fi rămas ceva tricouri de dat (iar două seturi?) și de decontat ceva bani publici. Până la alegeri, gașca din primărie probabil că va ajunge la ediția a V-a, iar până în toamnă termitele portocalii vor raporta Băsescului suprem atingerea cotei 10?! Halal edili, bani puhoi de cheltuit în an electoral și de criză pentru niște abonați. Rămâne doar să (mai) votați etnic, porcește, pentru că gașca cu pricina lucrează, cică, în interesul contribuabilului și a copiilor săi.
Minunea afacerii interes pentru elevi și sport pe firme și pe imaginea unor inși din partid care sunt preocupați electoral de sănătatea copiilor dumneavoastră poate fi citită pe site-ul primăriei:
Mâine debutează ediţia a II-a din Liga Liceelor
23/04/2012

Mâine debutează ediţia a II-a din Liga LiceelorMaine, 24 aprilie, incepand cu orele 15.00 vor debuta jocurile din cadrul grupelor Ligii Liceelor 2012, la fotbal, editia a II-a.

Primele jocuri se vor disputa in grupele B si C, dupa cum urmeaza:

Grupa B - Sala Sport Liceul cu Program Sportiv

Ora 15 – Grup Scolar Ion Vlasiu – Colegiul National Unirea                                                                     
Ora 16 – Grup Scolar Traian Vuia– Grup Scolar Aurel Persu

Grupa C – Sala Sport Gimnaziul Serafim Duicu

Ora 16 – Liceul Teoretic Bolyai Farkas – Colegiul National Al. Papiu Ilarian                                                                                                                  
Ora 17 – Liceul de Arta  – Liceul cu Program Sportiv Szasz Adalbert

Liga Liceelor la fotbal este un proiect organizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului local Tîrgu-Mureş, a Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş şi a clubului FC Municipal Tîrgu-Mureş, în coordonarea Joma România.

La ediţia a II-a participă toate cele 18 licee din municipiu, întrecerea bucurându-se de un interes extraordinar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.