luni, 23 aprilie 2012

Interesele comunității târgumureșene - apărate de șmecheri din PDL care fac afaceri pe firmele lor cu șefii lor de partid?


Interesele comunității târgumureșene - apărate de șmecheri din PDL care fac afaceri pe firmele lor cu șefii lor de partid?


Cu afacerile cunoscute: miniprimării pe Borșan, termopane pe Poruțiu, FCM pe Maior, baschet pe Borșan, futsal pe Țerbea, închiriere scaune de 5 euro bucata pe firma lui Țerbea, construcții de milioane de euro pe Bența, publicități de sute de mii de euro pe organul PDL, afacerile prin Cătană, transporturile ocazionale ale primăriei pe Siletina cu care Maior a fost cocoțat în primărie pe cadavrul politic al viceprimarului legal,  împrumuturi pentru centralele termice care au necesitat distrugerea voită a sistemului de termie  și așa mai departe, Târgu-Mureș e departe de noțiunea un oraș fără mega-interese. Ca dovadă că băieții deștepți lucrează și vor să (ne) mai lucreze: panourile de gen: Schimbare prin proprile puteri:Veniți cei buni și responsabili să unim o forță de rezistență care apără interesele comunității mureșene. Solidari în Alianța pentru Mureș. Acestea sunt pe domeniul public și nu se pot amplasa fără decizie de la primărie, primărie care se clameză în apărătoare intereselor comunității și când se face miting pentru centură cu un cretin sadea care flutură steagul PDL din primul taxi și când vor niște șmecheri să pună mâna pe Arta și când are vreunul ca Bența de construit și îi stă în gât terenul Armatei, Aerodromul sau vreo centrală termică. Așadar, mesajul este asemănător cu cel promovat de șmecherașii din primărie care flutură din nou interesul comunității pentru a-și apăra interesul comunității…de partid! Cei buni și responsabili (sic!), mai puțin când unii pierd procese de multe sute de mii de euro la Week-end, cu MTS, când fac investiții inutile pe firme abonate și cunoscute ca fiind înființate de membrii PDL, când unii sunt slugi de partid care trebuie să facă afacerile care sunt rezolvate cu aceleași firme de alți primari cu jeg portocaliu (proiectări parcări și centre de agrement, Studcarduri, pișcotări și asfaltări, echipe de fotbal,  patinoare în aer liber, pistoale Glock pentru amatorii de comunitari - poliție controlată de gangsterii de primari! ș.a.m.d.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.