vineri, 3 iunie 2016

Atenție, DNA, la scaunele închiriate de hoțul român de la hotelul lui Țerbea. Hoție se pare și fără contracte în vigoare, de multe mii de euro



Atenție, DNA, la scaunele închiriate de hoțul român de la hotelul lui Țerbea. Hoție se pare și fără contracte în vigoare,  de multe mii de euro. Așteptăm răspunsul la sesizarea DNA.
Borfașii lui Florea se laudă etnic, dar porcii uită că au afacerea mizerabilă cu închiere scaune Țerbea. Afacere de multe mii de euro pe zi.

Mulțumesc Tîrgu Mureș!
Joi, 02 Iunie 2016 13:11 | Imprimare | Email



Marime text:





Echipa de management a artistei Koncz Zsuzsa adresează mulţumiri organizatorilor locali ai concertului din 22 mai și distinsului public pentru atmosfera minunată și de neuitat de la acest eveniment. Mulțumiri distincte sunt adresate organizatorilor (Primăria Tîrgu Mureș), pentru că în timpul campaniei electorale, au reușit să desfășoare un concert fără tentă politică sau de campanie electorală. Cconcertul dedicat publicului din Tîrgu Mureș, a făcut ca întâlnirea artistei cu tîrgumureșenii, după 8 ani, să fie una excepțională.

Echipa de de management a artistei Koncz Zsuzsa.


Atenție, DNA Târgu-Mureș! Bandiții lui Florea au închiriat iar scaune cu 4 euro bucata de la jegul Țerbea?! Nebunul chiar nu are licitație și fură miile de euro pentru cadavrul pușcăriașului Țerbea?!

http://www.presidenthotel.ro/ro/sali-de-conferinta

Atenție, DNA Târgu-Mureș! Bandiții lui Florea au închiriat iar scaune cu 4 euro bucata de la jegul Țerbea?! Nebunul chiar nu are licitație și fură miile de euro pentru cadavrul pușcăriașului Țerbea?!
Cum bandiții lui Florea furau 4 euro și jumătate pentru fiecare scaun închiriat de la Țerbea și cum nebunul nu are licitație de găsit pentru anul acesta, concluzia e clară: a furat banii publici, din nou. La 2000 de persoane, încă 8000 de euro de furat pentru cadavrul vesel al lui Țerbea? Atenție, scaunele sunt din același model, așa cum se vede din fotografiile de la hotel! Vă autosesizați, cei de la DNA, sau mergem pe drumul obișnuit și cu vizită, cu cetățenii care vă fac sesizare direct?



Țerbea a murit după o altă afacere cu scaune?!



Țerbea a murit după o altă afacere cu scaune?!
Pe licitatiapublica.ro puteți găsi o afacere cu duhoare de dedicație prin care Țerbea urma să primească minimum 9.000 de euro pe eveniment pentru scaunele închiriate, prin binevoitoarea față de el primărie Târgu-Mureș condusă de prietenarul și ex-brașoveanul Florea! Afacerea este aici: Afacerea nesimțită scaune pentru brașoveni!
Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures
Cod de identificare fiscala: 4322823
Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures
Telefon: +40 0265268330
Fax: +04 0365801856
Ofertant: MANADAS PROD SRL -HOTEL PREMIER
Cod de identificare fiscala: RO 18289336
Adresa: PIATA TRANDAFIRILOR NR.53, Targu Mures
Telefon: 0365430397
Fax: 0365430397
Detaliu produs / serviciu / lucrare
Denumire: inchiriere scaune pentru diverse activitati, nunti, evenimente
CPV: 39112100-1 -
Scaune pentru salile de mese (Rev.2)
Unitate de masura: bucata
Data publicare: 02.04.2012 12:45
Descriere:
scaune tapitate de culoare rosu sau negru, cadru metalic
asiguram transport la si de la locul evenimentului
Detaliu achizitie
Denumire: [DA2830657]
Inchiriere scaune
Cantitate: 2500.00
(bucata)
Data initiere: 12.04.2012 14:53
Data limita etapa: 17.04.2012 17:00
( Ofertare )
Pret maximal: 20 RON
(4.57 EUR)
Descriere:
Furnizare prin inchiriere constand in : inchirierea scaunelor scaune tapitate cu structura metalica in cadrul evenimentelor organizate de Municipiul Targu-Mures in anul 2012, asigurarea transportului mobilierului inchiriat la si de la locul de desfasurare al evenimentului, asigurarea serviciilor de manipulare a mobilierului inchiriat, asigurarea serviciilor de curatare a mobilierului inchiriat.
Pentru fiecare scaun inchiriat – pretul va contine si cheltuielile cu transportul, manipularea si curatarea acestora
Citeste mai mult: Primăria Târgu-Mureș vrea scaune de la amicul Țerbea (maxim 2500!). Nu e știre cu… cufureală!
După ce fostul pușcăriaș Țerbea  a murit în elicopterul închiriat de la alt brașovean și pe care l-am găsit cu caiet de sarcini chiar în afacerea prin care Țerbea a primit afacerea de  salubritate (Lumea justiției dixit!), aflăm că Țerbea avea iar o idee cu scaunele! Să fii mers ăla să mai cumpere scaune pe care să le închireze derbedeilor lui din primărie, pentru afacerea 4 euro și jumătate chirie?! Alo, bandiții din primărie, pentru ce ați închiriat scaunele lui Țerbea?!
Afaceristul si presedintele Federatiei Romane de Futsal, Sorin Terbea, trei oameni de afaceri germani si pilotul elicopterului in care se aflau au murit luni seara intr-un accident.
Emilia Morar, angajata a firmei lui Terbea, care se afla de asemenea in elicopter, a scapat doar cu rani usoare, fiind salvata de persoane aflate in apropierea accidentului.
Se pare ca oamenii de afaceri vizitau o fabrica de prelucrare a lemnului din judetul Mures, cand Terbea ar fi primit un telefon pentru a se prezenta la Directia Nationala Anticoruptie in legatura cu un dosar de arbitraj in care era anchetat, scrie Agerpres.
Grupul a plecat cu elicopterul, care s-a prabusit in Lacul nr. 7 H, apartinand SC Piscicola, din comuna Taureni, dupa doar cateva sute de metri de la decolare.
"Sunt oameni de afaceri, veneau cu masinile pentru ca aparatul nu s-a putut ridica din apropierea acelei fabrici de scaune din Taureni, au venit pana la un loc unde se afla elicopterul", a declarat presei Corneliu Grosu, prefectul judetului Mures, luni seara. http://www.business24.ro/companii/manageri/ce-ramane-in-urma-mortii-controversatului-om-de-afaceri-sorin-terbea-update-1533481

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.