luni, 20 iunie 2016

Dimensiunea hoției în România: medie de 100 euro pentru mașină de serviciu din instituție publică



Dimensiunea hoției în România: medie de 100 euro pentru mașină de serviciu din instituție publică
Corpul de control al primului ministru dă cifră halucinantă pentru hoția la stat pe mașina de serviciu.100 de euro medie zilnică pentru fiecare mașină de serviciu înseamnă furt calificat. Poate verifică DNA și la Târgu-Mureș, la musiu Dobre, cum e să folosești mașina de serviciu 21 CJM pentru a căra dosul sfânt la locul de muncă și înapoi acasă, pe strada George Coșbuc. Dacă e nevoie, oferim poze și filmările necesare. Un pont pentru DNA Târgu-Mureș, Dobre nu mai locuiește acum pe Coșbuc, așa că trebuie căutate mașinile și pe alte străzi și nu vorbim doar de șofer care căra alesul de la și la serviciul, insul prestând și alte transporturi: apă, costume ș.a.m.d. Pentru amatorii de statistici, șoferul stătea zilnic și câte o oră în fața blocului și vara și iarnă folosea și încălzire și aer condiționat. Calculați costul pupincurismului din banii publici.


vineri, 23 mai 2014

Șofer CJM, șofer și de mașină particulară a șefului CJ Mureș! Liberalism pe banii publici și pe slugi angajate la stat?



Șofer CJM, șofer și de mașină particulară a șefului CJ Mureș! Liberalism pe banii publici și pe slugi angajate la stat?
Poate verifică careva dacă șoferul CJM era pontat astăzi la instituție la ora 14.20, când el conducea mașina PERSONALĂ a șefului CJ Mureș, Dobre, până în fața blocului în care acela locuiește! Mai mult, insul a condus mașina PERSONALĂ cu familionul și la plecare, cu mașina care a plecat din fața blocului la 14.40. Pentru păcălicii care lucrează la CJ și se ocupă de pontare:
1.     Unde scrie în obligațiile de serviciu că șoferul CJ Mureș trebuie să îl aducă și să îl ducă acasă pe Dobre, pe banii prostimii?
2.     Unde scrie că șoferul lui Dobre trebuie să conducă și mașina personală a lui Dobre?
3.     Ce pontaje se aplică atunci când șoferul lui Dobre conduce mașina personală a lui Dobre?
4.     Ce facilități au de plimbat la serviciu și înapoi ceilalți angajați ai CJ Mureș? Trebuie să ai salariul de 100.000 de lei, ca Dobre, ca să ai mașină de serviciu sub dos cu care te plimbi și acasă și de acasă, pentru că nu îți permiți să mergi ca prostimea, cu autobuzul sau cu taxiul?!
5.     Ce alte servicii de transport la domiciliu mai au șoferii CJ, în afară de cărat apă, lapte, costume și copii și familion al șefilor CJM?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.