luni, 13 iunie 2016

Legea împotriva mafioților cu mai multe mandate, o necesitate



Legea împotriva mafioților cu mai multe mandate, o necesitate
Gașca de bandiți  condamnați definitiv sau încă nu are în comun existența a mai multe mandate consecutive. La Târgu-Mureș, Brașov sau aiurea avem borfașii care și-au creat sistemul mafiot în mai multe mandate, inclusiv cu sprijinul SRI, ca în Ardeal.
Primarii, preşedinţii de consilii judeţene, consilierii comunali, orăşeneşti, municipali şi judeţeni nu vor putea avea mai mult de două mandate succesive, potrivit unei iniţiative legislative depuse de deputatul ALDE Alexandru Băişanu.
Excelentă inițiativa, cu siguranță că ea nu va fi votată de borfașii din parlament care sunt exact în această situație și pe care doar madam cu coasa mai îi scoate pe hoți din parlament/primărie/consilii.
Pentru idioții șefi  de partid sau nu:
1.     Mandate limită la președinte. Exact 2. Și nimeni nu zice de discriminare și măcar aici candidatul are milioane sau zeci de milioane de voturi și reprezentativitate cât cuprinde.
2.     Diferență de vreo 11 ani pentru vârsta de acces în Senat, față de CD.
3.     Lipsa vârstei maxime de scos borfașul din parlament. În caz că nu știți, madam cu mirul pe capul borfașului PSD are 70 de ani. Ia citiți la ce vârstă se pensionează o femeie/un bărbat, în România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.