vineri, 17 iunie 2016

Corect, bandiții lui Florea nu lucrează pentru că e campanie, ci pentru golirea bugetului pentru gașca etnică



Corect, bandiții lui Florea nu lucrează pentru că e campanie, ci pentru golirea bugetului pentru gașca etnică
Cum se poate de corect, nu poți suspect banditul etnic care nu a muncit 16 ani, cum că lucrează în campanie electorală. Aici e vorba de furat banul public pe firmele românilor, hoția eternă a bandiților lui Florea care au și UDMR șantajabil și mituit cu festivaluri, târguri, busturi, pază, centrale, publicitate, sport, reparații școli și orice mai vrea pungașul care votează porcul etnic al lui Florea în CL. Oricum, bastarzii lui Florea nu știu decât interesele mituitorului Sala(Astor), dedicații pe Valpet, pe mortul cu Florea la DNA, Lăurean, proiectări pe întreținutul cu cartelul publicitar Cătană, toate nenorocirile etnice ale porcului etnic numărul 1. De verificat, DNA, banii care se întorc de la ăștia și nu numai, ca…sponsorizări. Asta într-o primărie în care banditul suprem a luat mită și retardatul a luat mita Coral prin udemerista directoare.
P.S. Căutați cartelul banditului, cu sutele de mii de euro sifonate și folosite exclusiv pentru imaginea borfașului și a jegului inept pe PFA ilegal. Cartel oficializat de intermediar la notar, ca să știe DNA cine are actele hoțiilor și șantajului cu bani dați pe interese și pupincurisme la ratații români și la niște amărâți de la Nepujsag/Impress.



Pe raza municipiului Tîrgu Mureş se execută şi în prezent o serie de lucrări de modernizare a tronsoanelor de drum, de aşternere a covorului asfaltic etc. „De la bun început vreau să precizez că nu suntem în campanie electorală, aşa cum afirmau câţiva cârcotaşi zilele trecute. Continuăm lucrările de modernizare a arterelor de circulaţie, schimbăm obiectele de joacă în parcuri, acolo unde se impune, vom efectua şi în această vară mai multe lucrări de reparaţii, de canalizaţie, modernizări, reabilitări, amenajare accese, pavare, refacerea gurilor de scurgere şi altele. Nu în ultimul rând, menţinem în permanenţă colaborarea cu preşedinţii şi administratorii asociaţiilor de proprietari şi încercăm să le satisfacem, pe rând, toate doleanţele, în funcţie de solicitările depuse la primărie", a declarat consilierul primarului, Claudiu Maior.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.