marți, 14 iunie 2016

Bandiții lui Florea continuă asfaltările la….cererea fanilor, cu decontul borfașilor pe Citadinul care chema DNA la escrocheriile pentru Țerbea ale banditului brașovean din primărieBandiții lui Florea continuă asfaltările la….cererea fanilor, cu decontul borfașilor pe Citadinul care chema DNA la escrocheriile pentru Țerbea ale banditului brașovean din primărie
Cum porcul lui nu putea candida fiind prins cu clara…situație și cum Lăurean e frate de cruce și dincolo de mormânt, scuzați jocul de cuvinte, imagine pentru borfaș, pentru campania din 2020 pentru primărie. Pentru că… bastarzii români cu mafia aferentă, pentru că escroci pe PFA, pentru că lichele au  furat cu complicitatea viermilor și complicilor UDMR Mureș care primesc de la mafiotul român festivaluri, busturi, reparații, publicitate, în contul votului pentru jegul retardat al lui Florea.


Luni, 13 iunie a.c. consilierul primarului, Claudiu Maior, a verificat stadiul lucrărilor de asfaltare de pe strada Hunedoara nr. 30. "La solicitarea asociaţiei de proprietari, precum şi a mai multor cetăţeni din zonă am început lucrările de asfaltare a aleilor şi acceselor între blocuri în cartierul Mureşeni. Operaţiunea de aşternere a asfaltului este realizată cu bani de la bugetul local al primăriei şi se  înscrie în graficul de lucrări care se desfăşoară pe raza municipiului Tîrgu Mureş", a declarat Claudiu Maior, consilierul primarului.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu