miercuri, 1 iunie 2016

Nu, pentru penalul nenorocit Dorin Florea! (10)



Nu, pentru penalul nenorocit Dorin Florea! (10)
Un mic serial pentru a arăta motivele pentru care un penal nenorocit și cercetat și pentru mită nu trebuie votat, nici măcar de dezaxații care votează etnic orice lepră, nici de sereiștii interesați ca Târgu-Mureșul să continue să fie orașul hoției pur românești.
Obligații politice la posturi și interese angajări instituții subordonate cu sau fără afaceri cu hoțomanii PDL cu firme
1.     Ileana Sandu, nașă de Pașcan și nevastă cel puțin la vreme respectivă de fost șef PNA care l-a cercetat pe Florea.
2.     Maior. Gagiu sprinten la minte, cu facultate la 40 de ani, dar managerul vieții, inventat consilier personal, apoi viceprimar ilegal, cu hoția românească ordinară, apoi consilierul lui pește, apoi viceprimar, apoi angajat ilegal pe PFA. Escroc dovedit prin sentințe judecătorești, situație clară. Sau Clara?!
3.     Poruțiu. Ins inventat consilier, inventat în n firme cu afaceri pe primăria lui Florea, ca orice subordonat cu aromă țărănistă.
4.     Borșan, cu afaceri pe șeful de partid, inventat șef la Sport și nevasta dansatoare pusă șefă la fosta Casă a tineretului, desființată special.
5.     Bretfelean. Uns pentru merite în lupta pe care o are orice sereist zburat de la Maramu, știți voi cu cine. Plimbat în delegații folclorice grecești, cu tabere de pictură pe Vulturul albastru al sereismului nostalgic, 45.000 de lei pentru o așa-zisă AS sindicala a poliției locale/ a poliției locale și a primăriei, de care nu a auzit nici DNA Târgu-Mureș!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.