vineri, 3 iunie 2016

Banditul de candidat al hoțiilor românești mai pune de o proiecție pe firmele abonate la borfașBanditul de candidat al hoțiilor românești mai pune de o proiecție pe firmele abonate la borfaș
Căutați, sonorizări și proiecții pe abonații la bandit și pentru închirieri scaune și vedeți cum porcul v-a furat miile de euro sub acoperirea eveniment pentru prostime, nu pentru furtul pe abonați.

HAIDEŢI SĂ SUŢINEM BC MUREŞ
Miercuri, 01 Iunie 2016 12:19 | Imprimare | EmailMarime text:

Joi, 2 iunie de la ora 19.00, BC MUREŞ va disputa meciul decisiv al finalei de baschet masculin, împotriva formaţiei CSM ORADEA.

Primăria municipiului Tîrgu Mureş, îi invită, în cortul din Parcul Municipal, pe toţi iubitorii de baschet, joi, 2 iunie, de la ora 19.00, să susţină echipa tîrgumureşeană, BC MUREŞ. Meciul va putea fi vizionat pe un ecran de dimensiuni mari.

Scorul la general după partidele disputate până în prezent este de la 2 la 2, astfel că meciul de joi, va decide campioana României la baschet masculin.

Pe această cale, Primăria municipiului Tîrgu Mureş felicită „tigrii" de la BC MUREŞ pentru performanţa de a ajunge în finală şi le doreşte succes în meciul din data de 2 iunie.

HAI BC MUREŞ!

Biroul de presă al Primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu