vineri, 3 iunie 2016

Nu, pentru penalul nenorocit Dorin Florea! (11)



Nu, pentru penalul nenorocit Dorin Florea! (11)
Un mic serial pentru a arăta motivele pentru care un penal nenorocit și cercetat și pentru mită nu trebuie votat, nici măcar de dezaxații care votează etnic orice lepră, nici de sereiștii interesați ca Târgu-Mureșul să continue să fie orașul hoției pur românești.
Târguri și festivaluri pe gașcă, intermediari condamnați definitiv sau nu.
Filimon, condamnat definitiv cu suspendare, mânăreli pe domeniul public, pe Luna/ziua/săptămâna/anotimpul mărului. Subordonatul lui Florea a recunoscut că  nu ia taxă pentru ocuparea domeniului public, așa că știe doar DNA ce bani s-au luat și sub ce formă. Rețineți că subordonatul lui Florea le lua fraierilor taxă în piețe, atunci când unii vindeau mere. Pe domeniul public, duhoare de lepre din armată și poliție, DNA poate verifica.
Roman, cel cu fiică PDL și el cu închiriere domeniul public după capul lui. Unii, gen Toyota, ar fi plătit mii de euro de Zile târgumureșene. Unde sunt banii, DNA poate să știe. Vremurile când Roman distrugea parcul cu mașinile lui și planta în schimb trandafiri sunt aproape.
Afacerea târg de lactate, festival de gătit, târg de turism, tot ce au nevoie scursurile TV aferente primărie. Afaceri de Zile, DNA știe ce bani s-au luat și ce a ajutat mafiotul din primărie.
 http://florentindeac.blogspot.ro/2014/06/akos-mora-se-joaca-de-festivalul-pe.html
Afacerea pe festivalul lui Mora, Tovarășul de partid și-a tras festival pe primării PNL tocmai la Daneș, dar cu primăria banditului din Târgu-Mureș pe afiș http://florentindeac.blogspot.ro/2015/08/in-atentia-dna-festivalul-lui-mora-cu.html.
Afacerea Târg de meserii, cu înscriere pe o tanti de Dublin Iris Pub. 50.000 de lei de spart prin intermediar de banditul suprem. Ediția a doua fără mențiunea de privați intermediari, DNA și Curtea de conturi știu dacă s-a furat și aici de către bandit și intermediarii etnici ai gunoiului cunoscut.http://florentindeac.blogspot.ro/2016/05/atentie-dna-la-targ-de-arte-si-meserii.html
Hoția Cupa liceelor, festival pentru cheltuit sutele de mii de euro pe prietenul cu Joma. 
 http://florentindeac.blogspot.ro/2016/03/dna-targu-mures-atentie-la-cupa.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.