miercuri, 1 iunie 2016

Bandiții lui Florea vă fură banii pentru material antiderapant, în campania jegului care nu a fost interesat de așa ceva 16 ani!



Bandiții lui Florea vă fură banii pentru material antiderapant, în campania jegului care nu a fost interesat de așa ceva 16 ani!
Bandiții lui Florea, secături penale și jeguri eminamente românești, se fac interesați de…material antiderapant. Nu uitați că porcii români au montat suporți de parcat biciclete la școli, în luna decembrie, au cumpărat sandale pentru polițiste și vaporizatoare pentru alei tot iarna. Unde sunt mafioții din primărie pe loc de furat pentru români, dovadă și escocul Maior pe PFA la porcul lui de partid! Doar români, cum are grijă și SRI Mureș cel scriitor în campanie la foștii comuniști  și mafia pungașului liberal să fie! Prea târziu cu antiderapantul, jegurile PNL și borfașii lui Florea au fost duși de nebun în tribunale!

Material antiderapant la trecerile de pietoni
Marţi, 31 Mai 2016 14:40 | Imprimare | Email



Marime text:





În cursul după amiezii de luni, 30 iunie a.c., pe mai multe străzi din municipiul Tîrgu Mureş a fost aşternut un strat de material antiderapant, de culoare roşie, în scopul evitării accidentelor de maşină. „Ne aflăm aici în faţa Liceului „Bolyai" unde se aşterne acest strat de material antiderapant la trecerea de pietoni. Executăm această operaţiune, deoarece dorim, şi prin aceasta, să evităm eventualele evenimente rutierte nedorite, ne referim la accidentele de circulaţie în care sunt implicate persoane aflate pe trecerile de pietoni situate în proximitatea instituţiilor de învăţământ, şi numai. Este o acţiune pe care o desfăşurăm în tot municipiul Tîrgu Mureş, iar investiţia este realizată cu bani de la bugetul local al oraşului", a declarat consilierul primarului, Claudiu Maior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.