miercuri, 8 iunie 2016

UDMR, sluga/bitch-ul lui Florea, din nou?UDMR, sluga/bitch-ul lui Florea, din nou?
Ce știre neimpresionantă, PNL  hoțesc vrea alianțe cu UDMR. Sistem care funcționează la Târgu-Mureș, cu consilierii UDMR cu sau fără afaceri cu banditul mare și escroc etnic  PNL și Primăria  Târgu-Mureș votând pentru retardatul  ingineraș a lui Florea și  pentru hoțiile pe sportul bastarzilor PNL Mureș. Și plata slugii e de gen: 400.000 de euro pentru Peninsula, busturi, festivaluri ale tradițiilor  secuiești (sic), pază, publicitate, îngrijire spații verzi sau reparații, centrale termice dezafectate de mega-hoț și retardatul lui pe PFA ingineresc în primărie.


http://www.satmareanul.net/2016/06/08/alina-gorghiu-se-gandeste-la-o-alianta-cu-udmr-ul-in-consiliul-judetean-satu-mare/
Co-președintele PNL de la nivel național, Alina Gorghiu, ia în calcul să încheie alianţe acolo unde nu dispune de majoritate. Liberalii vizează UDMR-ul, nu doar în Harghita şi Covasna, ci și la Satu Mare, adică „în toate judeţele unde UDMR-ul poate fi un sprijin pentru gestionarea unei majorităţi: Cluj, Mureş, Sălaj, Satu Mare, Braşov; sunt multe judeţe”, spune liderul PNL.

„Aceste discuţii se vor face în primul rând cu liderii filialelor PNL, pentru a vedea care sunt posibilităţile de alianţă la nivel judeţean”, a declarat Gorghiu. Potrivit acesteia, ulterior vor avea loc discuții și cu cei care au fost aleși în consiliile județene.

În urma alegerilor din 5 iunie, UDMR-ul a obținut 13 mandate de consilieri județeni, iar liberalii 7. În urma unei alianțe, cele două formațiuni politice ar avea o majoritate confortabilă, având în vedere că în cazul unei eventuale înțelegeri, PSD și ALDE ar aduna doar 13 consilieri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu